Nina Badrić uživa na odmoru na Lastovu, a fotografijama koje objavljuje oduševljava svoje pratitelje.

Tako je bilo i kada je podijelila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Nina je za odmor na divnom otoku, između ostalog, spakirala i jednodijelni kupaći kostim zagasito ružičaste boje.

Gornji dio kupaćeg kostima ima trokutaste košarice s vezanjem oko vrata, a rubovi košarica ukrašeni su volanima.

Modeli kupaćih kostima poput ovoga omiljeni su mnogim ženama jer osim što izgledaju lijepo, pružaju osjećaj sigurnosti i udobnosti prilikom kupanja i sunčanja, a detalji poput volanića daju im dozu romantike i posebnosti.

Nina Badrić u jednodijelnom kupaćem kostimu Nina Badrić u jednodijelnom kupaćem kostimu (Foto: Instagram/badrich)

Osim kupaćeg kostima, Nina je nosila samo veliki slamnati šešir s neravnim rubovima.

Rijetko komentiram, ali ovoga puta moram, Nina je jedna od rijetkih prirodnih žena koja treba biti primjer mladim curama, a i ženama kako se mogu nositi godine bez filtera i s prirodnošću. Prelijepa si, Nina, napisala je pjevačici jedna pratiteljica.

Ništa nije ljepše od prirodne žene; Prelijepa; Predivna... još su neki od oduševljenih komentara.

Nina Badrić: Haljina kao za vile koja dolazi s pričvršćenom metalnom ogrlicom Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 7 Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 2 Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 6 +5 Nina Badrić nosi haljinu brenda Taller Marmo

Haljina iz H&M-a u kojoj Nina Badrić izgleda sjajno Nina Badrić uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima H&M haljina na preklop, 35,99 eura HM haljina na preklop +0 H&M haljina na preklop

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju