Mnogi smatraju kako je hrvatska obala najljepša u postsezoni, kada popuste i vrućine i navale turista pa se može nesmetano uživati u svim ljepotama našeg mora. Iz prve ruke to može potvrditi i Nina Badrić koja i dalje boravi na na otoku Hvaru, svojoj omiljenoj ljetnoj destinaciji.

Galerija Hermes natikače Nina Badrić Nina Badrić i Severina +2 Hermes natikače

Opet bura okriće, napisala je lijepa Nina uz fotografije na kojima pozira u vrlo udobnoj i efektnoj ljetnoj kombinaciji.

Lepršavu haljinu apstraktnog uzorka u crnoj, zelenoj, smeđoj i bež boji nadopunila je odličnom statement ogrlicom i obožavanim natikačama.

Nina Badrić i Severina Nina Badrić (Foto: Instagram@Nina Badrić)

Nina nosi model modne kuće Hermes pod nazivom Oran koje se već godinama smatraju najpoželjnijim natikačama na svijetu. Lansirane su 1997. godine u sklopu proljetne kolekcije inspirirane Afrikom, a naziv su dobile po alžirskom gradu.

Hermes natikače Hermes natikaće (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Odmah ih se lako prepoznaje po gornjištu u obliku slova H, a poklonice ovih natikača hvale njihov minimalistički dizajn, svestranost i kvalitetu.

Svjetske zvijezde i modne trendseterice ih obožavaju, ali nisu im odoljele ni brojne poznate Hrvatice. Primjerice, Severinu smo nedavno vidjeli u crnom modelu. Za razliku od nje, Nina se odlučila za varijantu u svjetlijoj toploj nijansi smeđe boje.

Nina Badrić i Severina Severina u Hermes natikačama (Foto: Instagram@Severina)

Severina nosi najpoželjnije natikače na svijetu kojima popularnost ne pada već 25 godina Severina je kultne natikače Oran zamijenila štiklama Portofino Ginavita Rossija Severina u natikačama Oran Natikače Oran modne kuće Hermes +3 Natikače Oran modne kuće Hermes

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju