Nina Badrić je i početak jeseni obilježila koncertima, a posljednji je održala u Novom Sadu i svojim glasom i stasom uveselila tamošnju publiku.

Pjevačica uvijek privlači pažnju pomno odabranim modnim kombinacijama, a jednu takvu podijelila je na svom profilu na Instagramu.

Nina je prije koncerta pozirala u kombinaciji s kojom se jednostavno ne može pogriješiti.

Odjenula je tri modna komada koji su sinonim za prijelazno razdoblje. Bazu njezina outfita čine traperice ravnog kroja s džepovima koje je odlično iskombinirala s običnom bijelom majicom, fleksibilnim komadom koji istovremeno može biti casual, ali i elegantan, ovisno o kontekstu u kojem se kombinira.

Kombinacija plavih traperica i obične bijele majice uvijek je pun pogodak, a Nina je tu svestranu kombinaciju ovoga puta zaokružila bež balenerom i efektnim cipelama na petu i tako stvorila savršenu bazu jesenske capsule kolekcije.

Prirodnu ljepotu Nina je naglasila laganim, gotovo neprimjetnim make-upom, a kosu je oblikovala u elegantne valove.

Pratitelji su ispod fotografije udijelili brojne komplimente, a jedan od njih je naglasio kako bi Nina izgledala odlično čak i da obuče vreću za spavanje.

Nina Badrić blistala u kombinaciji u kojoj svaka žena može izgledati kao filmska diva Nina Badrić na Ljetnoj pozornici u Nišu 2021. Nina Badrić održala je koncert u Nišu - 1 Nina Badrić održala je koncert u Nišu - 2 +3 Nina Badrić održala je koncert u Nišu - 3

Nina Badrić u omiljenoj haljini koje se ne želimo odreći još neko vrijeme Nina Badrić Haljina modnog brenda Acler Zara, 35,95 eura +6 H&M, 44,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju