Nina Dobrev redovito iznenađuje svoje obožavatelje na Instagramu fotografijama iz privatnog života. Nedavno je pokazala i da je izvrsna u održavanju ravnoteže u cipelama visokih potpetica na neobičnim mjestima


Hodanje u cipelama s visokim potpeticama za Ninu Dobrev nije nikakav problem. Štoviše, kanadska glumica bugarskih korijena u njima se lako penje i na 'planine'.

Kao što je pokazala na svojem Instagram profilu, u gležnjačama s potpeticom visokom 10 centimetara bez problema se može uspeti na zid za penjanje. Na toj društvenoj mreži objavila je svoju fotografiju u tajicama, sportskoj majici i gležnjačama kako vješto balansira na zahtjevnom terenu.

 

A photo posted by Nina Dobrev (@ninadobrev) on


'Kako ide onaj izrez...'Što je viša potpetica to si bliži raju' ili čekajte, bilo je... 'Napravila sam sve što i on samo u štiklama.' Ne, sigurna sam da ...'Dajte djevojci prave cipele i osvojit će svijet.' Štogod. Znate na što mislim. Rasturam u cipelama s potpeticom od 10 centimetara,' napisala je slavna glumica uz fotografiju i dobila gotovo pola milijuna lajkova u dva dana.

Nina Dobrev obožava nositi štikle i u njima se izvrsno osjeća, baš i ovih sedam slavnih dama koje ih nose u nevjerojatnim uvjetima.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neka od njenih najodvažnijih izdanja zgodne glumice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju