'Nivea' predstavlja prvu njegujuću liniju za čišćenje lica koja se sastoji od kreme, mlijeka i maramica za čišćenje lica

Nivea se već 1930. godine pozicionirala kao iskusni lider u istraživanju njege kože ponudivši prvi odstranjivač šminke, čime je pokazala da je već tada bila svjesna važnosti čišćenja lica.

Godine 1982. godine lansirala je nježniju i efektniju formulu mlijeka za čišćenje lica - proizvod koji je donio revolucionaran pomak u rutini čišćenja lica sa svojim niskim sadržajem površinski aktivnih supstanci, nježnim lipidima, izvanrednom kompatibilnošću s kožom te iznimnom blagošću prema očima.

'Nivea' danas predstavlja savršenu kombinaciju prepoznatljive 'plave njege' i učinkovitog čišćenja kože lica.

Nova 'Nivea Creme Care' linija proizvoda za čišćenje lica temeljito čisti kožu od svih nečistoća, dok istovremeno štiti njezinu prirodnu hidratacijsku ravnotežu s njegujućim Euceritom® i hidratantnim pantenolom, sve to bez trljanja i dodatnog iritiranja kože.

Perite ruke temeljito prije čišćenja lica kako bi izbjegli prenošenje prljavština ili bakterija koje su se skupile tijekom dana na lice.

Linija se sastoji od mlijeka, njegujuće kreme i iznimno mekih maramica za čišćenje lica. Nježni i njegujući sastojci kožu čine prirodno lijepom, mekom i podatnom. Linija je prikladna za sve tipove kože, čak i one najosjetljivije.

Lijepa koža počinje čišćenjem

Upravo je rutina pravilnog čišćenja lica ključna za lijep i zdrav izgled kože. Bez čišćenja, naša bi koža bila prekrivena s različitim nečistoćama, što bi drugim proizvodima za njegu moglo otežati pravilno prodiranje. Pravilno čišćenje lica je također ključno za zadržavanje optimalne razine hidratacije kože.

Svaka žena ima svoje vlastite navike čišćenja lica. Ipak, nekih se osnovnih smjernica valja pridržavati:

1. Perite ruke temeljito prije čišćenja lica kako bi izbjegli prenošenje prljavština ili bakterija koje su se skupile tijekom dana na lice.

2. Izaberite nježno i njegujuće sredstvo za čišćenje lica koje ostavlja ugodan i mekan osjećaj na vašoj koži.

3. Koristite li svoje ruke, blazinicu ili maramice za skidanje šminke, kružnim pokretima masirajte lice i vrat.

4. Ako ispirete vaše sredstvo za čišćenje, pobrinite se da koristite toplu vodu. Ako je voda previše hladna ili previše vruća, to može izazvati iritaciju kože.

5. Kožu nemojte sušiti grubim kružnim pokretima ručnika, nego laganim tapkanjem.

 

1. NIVEA Creme Care maramice za čišćenje lica
Iznimno mekane maramice za uklanjanje make-upa i nečistoća na učinkovit i ugodan način čiste kožu te ju lagano hidratiziraju. Zaštitna njega pruža dubinsko, ali i blago čišćenje uz osvježavajući miris NIVEA kreme. Preporučena cijena (pakiranje od 25 kom) – 26,00 HRK

2. NIVEA Creme Care mlijeko za čišćenje lica
Iznimno njegujuće mlijeko za čišćenje s Euceritom® i pantenolom uklanja nečistoće, make-up, čak i onaj vodootporni, te temeljito čisti kožu lica istovremeno štiteći njezinu prirodnu razinu vlažnosti. Pruža jedinstven osjećaj mekoće na koži uz osvježavajući miris NIVEA kreme. Pogodno je za sve tipove kože. Preporučena cijena (200ml) – 42,50 HRK


2. NIVEA Creme Care krema za čišćenje lica
Njegujuća krema s Euceritom® i pantenolom uklanja make-up i svakodnevne nečistoće, pouzdano ali nježno. Koža je hidratizirana već tijekom čišćenja dok njezina prirodna razina hidratacije ostaje zaštićena. Pruža jedinstven osjećaj mekoće na koži uz osvježavajući miris NIVEA kreme. Pogodna je za sve tipove kože. Preporučena cijena (150ml) – 42,50 HRK

 

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju