Pippa Middleton iznenadila je mnoge kad je za svoje skorašnje vjenčanje inzistirala na pravilu "no ring, no bring" zbog kojeg će nekima dolazak biti zabranjen


Pippa Middleton
izreći će sudbonosno da svojem zaručniku Jamesu Matthewsu 20. svibnja ove godine u crkvi Sv. Marka u Berkshireu pred četiristotinjak gostiju. U svadbenu svečanost bit će uključeni i njezini nećaci – princeza Charlottea te princ George.

Pretpostavlja se da će mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea nositi vjenčanu haljinu s potpisom Gilesa Deacona te s dugim šlepom, iako točni detalji još uvijek nisu do kraja poznati.

Britanska javnost ostala je iznenađena činjenicom da mladenka inzistira na pravilu "No ring, no bring“. Ono podrazumijeva da pozvani gosti ne mogu povesti svoje partnere na vjenčanje ako za njih nisu oženjeni niti zaručeni.

Prema sadašnjoj situaciji to bi značilo da će dolazak na svadbenu svečanost biti zabranjen djevojci princa Harryja - Meghan Markle, iako krugovi bliski slavnom paru tvrde da Harry i Meghan uskoro započinju planirati zajednički život u palači Kenshington.

Što mislite o pravu zabrane dolaska na vjenčanje partnerima gostiju koji nisu zaručeni ili vjenčani?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju