Puf rukavi su intrigantan detalj u ženskoj modi koja već stoljećima nadahnjuje dizajnere diljem svijeta. Riječ je o romantičnom dodatku na odjeći koji osobito laska ženama s oblikom tijela kruške i banane.

Galerija Puf rukavi vratili su se u modu Odjeća s puf rukavima iz trgovina 2019. - 7 Odjeća s puf rukavima iz trgovina 2019. - 5 +4 TopShop, haljina, 297 kn

Iako su se puf rukavi pojavili još u vrijeme renesanse, obilježili su Edvardijansko doba te su bili vrlo popularni tridesetih godina prošlog stoljeća, mnogi vjeruju kako svoju slavu zahvaljuju eklektičnim 80-ima.

Odjeća s puf rukavima u 80-ima je bila apsolutni hit. Nosila se na svemu od crop-topova, preko haljina do jakni i kaputa. Ovo ne čudi ako je poznato kako su u ono doba predimenzionirana ramena bila iznimno popularna jer su vizualno stanjivala struk.

Puf rukavi su hit i u kolekcijama Christiana Siriana, Miu Miu te brenda David Jones Puf rukavi su hit i u kolekcijama Christiana Siriana, Miu Miu te brenda David Jones (Foto: Getty Images)

Ove godine vratila se u street style kombinacije dama i u hrvatskim gradovima. U trgovinama puf rukavi ukrašavaju i naglašavaju sve od jednostavnih majica i vesta, traper topova i elegantnih bluza do haljina mini, midi i maksi kroja.

I dok neke dame uživaju u ponudi, druge tvrde da ih nikad ne bi odjenule. Kojem timu vi pripadate?

Nosite li odjeću s puf rukavima?

glasova:

Dio ponude s puf rukavima pogledajte u našoj fotogaleriji. Pogledajte i ponudu crnih gležnjača koje će se nositi ove jeseni:

Pripreme za jesen: 12 crnih gležnjača iz novih kolekcija već od 185 kn Crne gležnjače su klasik koji ima svoje mjesto u ormarima mnogih žena Zara, 299,90 kn Mango, 549,90 kn +9 Stradivarius, 199,90 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju