"Notes of Zagreb" predstavlja svoju jesensku mirisnu priču koja donosi ugodne i tople mirise idealne za predivnu kućnu atmosferu

Jesen je doba godine u kojem uživamo u očaravajućim slikama koje nam pruža priroda. Lišće predivnih boja i izgled parkova apsolutno oduševljavaju i najavljuju dolazak zime. Sve te prizore slijede i divni jesenski mirisi koje teško možemo osjetiti u gradu.

Upravo iz tog razloga nastao je zagrebački brend Notes of Zagreb. U godinu i pol dana, koliko postoji, Notes of Zagreb izrastao je u respektabilni brend poznat po kvalitetnim i finim mirisima za dom, a sada nam predstavlja svoju jesensku mirisnu priču.

Difuzori Notes of Zagreba dolaze u predivnoj ambalaži, a pomno osmišljen dizajn boćica uklapa se u svaki ambijent. Njihova jesenska mirisna priča predstavlja nam dva mirisa, Madonna of the Stone Gate i The Golden Bull, te dvije svijeće naziva Upper Town i Porta di Pietra. Note ovih mirisa donose nam pravu jesen u naš dom.

Madonna of the Stone Gate miris je koji karakteriziraju vrlo ugodne note cedrovine, sandalovine i ambre.

Za ljubitelje slađih mirisa idealan je The Golden Bull, koji obiluje notama kakaa, vanilije i drvenih nota.

Ovi mirisi dolaze u dva oblika, kao sprejevi za kuću i kao difuzori sa štapićima. Idealno osvježavaju svaki ambijent i daju mu jednu očaravajuću notu, te ovisno o veličini pakiranja mogu trajati i do tri mjeseca.

Za ljubitelje svijeća, Notes of Zagreb je pripremio dvije svijeće koje stvaraju ugodnu jesensku atmosferu. Svijeća Porta di Pietra obiluje mirisima kašmira i vanilije te daje prostoru jedan ugodan i topao miris, dok Upper Town sadrži note ambre i sandalovine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju