Brend Zara Home lansirao je novu kolekciju proizvoda za uređenje doma. U pred-jesenskoj kolekciji za 2018. godinu predstavljeni su brojni noviteti.

Galerija Kuhinjske krpe s natpisom, 89 kn (2 komada) Desertni tanjur, 25 kn Držač za svijeće, 60 kn +18 Deka, 559 kn Kupaonica, dnevna soba, kuhinja, spavaća soba – bez obzira na to u koju prostoriju u domu želite unijeti nove elemente, nema sumnje da među raznovrsnim proizvodima možete pronaći nešto prema svom ukusu.
WILD BAMBOO osvježivač zraka, 149 kn WILD BAMBOO osvježivač zraka, 149 kn (Foto: Zara Home)
Iako se većina noviteta odnosi na uređenje interijera, u ponudi možete naći i zanimljivih detalja idealnih za eksterijere. Tako će tople ljetne noći na vašem balkonu, terasi ili pak u vrtu sigurno biti ljepše uz lanterne rustikalnog izgleda, a kada zapuše hladniji povjetarac, tu su razne mekane dekice.

U kolekciji prevladavaju tople boje i vrlo nježne nijanse, uz dodatak predmeta u zlatnoj ili srebrnoj boji koje domu mogu dati dašak luksuza.
Ogledalo, 559 kn Ogledalo, 559 kn (Foto: Zara Home)
Naravno, tu su i nezaobilazni osvježivači zraka. Orange Blossom sprej za dom zamirisat će osvježavajućim citrusnim notama, a ako pak više volite mirisne svijeće, isprobajte novi s mirisom crvenog bobičastog voća.

U galeriji pogledajte presjek ponude iz nove kolekcije brenda Zara Home.
Papuče, 159 kn Papuče, 159 kn (Foto: Zara Home)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju