Nova godina je savršeno vrijeme za promjene, a na jedan drastični beauty potez odlučila se i poznata glumica i producentica Eva Longoria. Prilika za novi look bio je događaj La Cena Los Angeles, koji slavi latinske filmske i televizijske kreativce, a Eva se na njemu pojavila s potpuno drukčijom frizurom koja je podijelila javnost.

Galerija Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria +2 Eva Longoria

Longoria je blistala u elegantnoj crnoj haljini s mono rukavom i zavodljivim izrezom koji je sezao sve do prepone, ali najviše pažnje ipak je privukla njezina nova frizura, kojom je iznenadila kolege na eventu, ali i opću javnost kada je fotografije podijelila na društvenim mrežama.

Longoria je skratila svoju prepoznatljivu tamo smeđu kosu i odabrala varijaciju popularne shag frizure. Karakteristike ove frizure su slojevitost, šiške i wet look, a nastala je još sedamdesetih godina prošlog stoljeća, kad je frizer Paul McGregor kreirao posebnu frizuru za Jane Fondu u filmu Klute iz 1971. godine.

Eva Longoria Eva Longoria (Foto: Afp)

Od sedamdesetih pa do danas nastale su razne varijacije na temu, a Evina varijanta pravo je osvježenje. Za njezinu frizuru zaslužan je Dimitris Giannetos, koji je inspiraciju crpio iz jedne od najpopularnijih muških frizura – one legendarnog glazbenika Micka Jeggera.

Slojevito ošišana kosa daje dojam volumena i odličan je izbor za sve tipove kose. Iako besprijekorno stoji ženama s gustom i zdravom kosom, ovo je odličan izbor i za osobe s neštom tanjom i lakšom kosom jer ona djeluje bujnije. 

Evina frizura, odnosno moderni, pomaknuti shaggy look, bit će sve popularniji u godini pred nama, ponajviše svog neopterećenosti kojom odiše, lakoćom održavanja i čupavosti – koja je donijela suvremeni zaokret u ovoj retro frizuri.

Nova frizura Eve Longorie mi je...

glasova:

U anketi nam recite sviđa li vam se nova frizura Eve Longorie.

Eva Longoria i Mick Jagger Eva Longoria i Mick Jagger (Foto: Profimedia)

15 kultnih frizura slavnih žena koje se i danas rado kopiraju Audrey Hepburn Shirley Temple Veronica Lake +11 Louise Brooks Lažni volumen: Sedam frizura koje sjajno pristaju ženama s tankom kosom Michelle Williams - gusti pixie Bella Hadid - tupi bob Michelle Williams - gusti pixie +4 Kristen Bell - valoviti bob Poput vrpce u kosi: Novi pramenovi odlično izgledaju i na dugoj i na kratkoj kosi Ribbon Lights pramenovi Ribbon Lights pramenovi Ribbon Lights pramenovi +6 Ribbon Lights pramenovi

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju