Proizvodi kozmetičkog brenda MAC nezaobilazni su dio kolekcije svake obožavateljice šminke. Cijenjen zbog vrhunske kvalitete i bogatog izbora nijansi, MAC uspješno spaja nove trendove i vječite klasike u svojim proizvodima. Najnoviji dokazi toga su nove nijanse Retro Matte tekućih ruževa

MAC Retro Matte tekući ruževi su za oni koji više vole bezvremenski glamur od tone šljokica, sjaja glittera, a sada su popularni tekući ruževi dobili pojačanje od čak 12 novih nijansi koje su inspirirane 90-ima.

Tako se Retro Matte Liquid vraća s novim super-zasićenim nijansama u prigušenim, dubokim tonovima, a svaka od njih vam obećava senzacionalnu boju i baršunasti finiš koji nikada nećete zaboraviti.

Od tamno crvene i tamno tirkizne do nijanse tople čokolade i sive šljive te kremasto prljavo ružičaste i sivo bež boje te između ostalih, svatko će zasigurno naći nijansu kojoj jednostavno neće moći odoljeti.

Cijena Retro Matte Liquid ruževa je 190 kuna, a možete ih naći u zagrebačkom MAC prodajnom mjestu u Ilici 7, dok će se od veljače moći pronaći i u obnovljenom prodajnom mjestu u Splitu (Ilićev prolaz 1). Zavirite u našu galeriju i pogledajte sve nove nijanse.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju