Majke se rađaju u isto vrijeme kada i dijete. Koja kolica izabrati, koji materijal posteljine je najbolji za osjetljivu kožu male bebe i koja ogradica omogućuje najbezbrižnije spavanje i bebe i mame te postoji li na jednom mjestu nešto što olakšava najteži posao s punim radnom vremenom?

Za odgovor na sva ta i ostala pitanja pobrinuo se Cutie Cloud koji je 2013. krenuo s proizvodnjom jedinstvenog dječjeg krevetića koji 'raste' i koji se koristi od rođenja pa sve do školskih dana. Danas za taj krevetić zna gotovo svaka mama u Hrvatskoj i regiji, dok se velik broj trudnica tek sprema otkriti čari ovih prirodnih, funkcionalnih i kvalitetnih proizvoda.

Iskoristite naš ''Tjedan online shoppinga'' i kupone s popustima od 3. do 10 lipnja. Cutie Cloud daruje svim našim čitateljicama 15% popusta uz korištenje kupon-koda ‘ZADOVOLJNA15’ na njihovom webshopu.

S vremenom, slušajući želje, potrebe i upite za savjetima, u Cutie Cloudu su se odlučili dodatno proširiti ponudu sa svim proizvodima koji su potrebni mamama, bebama i djeci do školskih dana pa je tako Cutie 4u1 krevetić postao tek dio oblačića sreće za svaku mamu i dijete. Krevetići koji rastu, dječja kolica, hranilice koje prate rast djeteta, auto sjedalice, aparati za pripremu hrane, dodaci za dojenjem baldahini, ukrasni jastuci, mobili, plišenci i igračkice, ruksaci, dekice, jastuk za pravilno oblikovanje glave, prijenosne kolijevke, bicikli, ručnici za kupanje, prematalice, posteljine i vreće za spavanje, tješilice s prihvatom za dudice, zaštitne ogradice, baldahini, tetra pelene i aparat za pripremu formula, sve su to proizvodi koji su prijeko potrebni svakoj mami i bebi, a dostupni su u butique trgovini i showroomu na adresi Selska cesta 34 u Zagrebu i putem webshopa.

Dodatna usluga u sklopu webshopa je i individualno razgledavanje proizvoda putem video poziva, što svim mamama koje nisu u mogućnosti fizički doći u trgovinu, daje osjećaj kao da su zbilja tamo! Uz to, Cutie Cloud je pripremio i kupon-kod s popustom za čitateljice portala Zadovoljna.hr! Sve što trebate je učiniti je u polje za kupon upisati kod ZADOVOLJNA15, čime ostvarujete 15% popusta na iznos cijele košarice osim na one proizvode iz već sniženog asortimana!

Cutie Cloud 4u1 krevetić za bebe Cutie Cloud 4u1 krevetić za bebe Foto: PR

 *Kupon-kod se ne može koristiti u kombinaciji s drugim akcijama i popustima.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju