Ako ste mislili da su dekolte ili noge najsenzualniji dijelovi tijela, varate se. Mnoge žene tu titulu dale bi leđima, a s tim se slaže i dosta muškaraca

Sasvim razumljivo, oskudni odjevni komadi najpopularniji su tijekom toplih ljetnih mjeseci kada zbog vremenskih (ne)prilika volimo nositi što prozračniju odjeću.

Takav komad odabrala je i jedna brineta iz centra Zagreba. Mlada dama prošetala je zagrebačkim glavnim trgom odjevena u jednostavnu lepršavu crnu haljinu s upečatljivim detaljem. U pitanju je izrez na stražnjoj strani koji je na vrlo elegantan način razotkrio po mnogima najsenzualniji dio tijela – leđa.

Takozvani ‘obrnuti dekolte’ žene uvijek lansira u centar pažnje, a moć haljine golih leđa svojim primjerom dokazala je glumica Hilary Swank na 77. dodjeli nagrada Oscar. Glumica je svoj drugi kipić za najbolju glavnu žensku ulogu primila odjevena u plavu toaletu koju je dizajnirao Guy Laroche.

Naoko jednostavna haljina s prednje strane izgledala je potpuno klasično i nekima je na prvi pogled bila čak i pomalo dosadna, ali kada se glumica prvi put okrenula na crvenom tepihu i pokazala gola leđa, svi su haljinu proglasili jednom od najboljih na toj dodjeli.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju