Znate li kako izgleda odgovarajuća poslovna haljina? Odgovor na ovo pitanje ovisi o vrsti posla koji se obavlja, ali i kodeksu poslovnog odijevanja pojedine tvrtke.

Galerija Haljine za posao na sniženju 2019. - 9 Haljine za posao na sniženju 2019. - 2 Haljine za posao na sniženju 2019. - 3 +7 Pull&Bear, prije 139,90 kn, sada 49,90 kn

Uopćeno je pak mišljenje kako će za radno okruženje prihvatljiviji biti modeli “pristojnog” kroja do koljena u neutralnim bojama ili s decentnim uzorkom koji ne odvlače pažnju.

U zimskim mjesecima osobito su poželjne haljine napravljene od toplih materijala, te one koje se mogu kombinirati uz guste najlonke ili tajice. Povrh svega, damama je najvažnije da to budu modeli napravljeni od ugodnih tkanina.

Uz pametno kombiniranje modnih dodataka ti se modeli kasnije mogu nositi i za večernje izlaske, a pogotovo za druženja s prijateljicama.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli 10 modela udobnih haljina koje se mogu nositi u različitim situacijama.

Haljine za posao na sniženju 2019. - 7 TopShop, prije 409 kn, sada 125 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju