Skinny traperice u 2017. godini suvereno su vladale street style kombinacijama diljem Hrvatske. Lijepe dame rado su nosile mini i maksi haljine, predimenzionirane kapute, kao i trendovske čizmice, gležnjače i tenisice

Galerija Ljepotica iz Zagreba Street style Zagreb - 9 Street style Zagreb - 5 +6 Street style Zagreb - 6
Početak 2017. godine u modnim igrama otvorili su topli kaputi, prsluci i kape podstavljeni krznom koji kao da su izašli iz romana o Ani Karenjini.

Buđenje prirode zgodne su dame potom proslavile kombinacijama u odvažnijim bojama, kao i gležnjačama s vrtoglavom potpeticom u kojima je teško bilo ostati neprimijećen.

Ljetno vrijeme donijelo je jednostavne mini suknje i haljine, koje su naglašavale ženske siluete, te nezaobilazne sandale otvorenih prstiju.

Kroz cijelu godinu, a posebno u hladnijim mjesecima nosile su se skinny traperice, koje i dalje ostaju suverene vladarice street style kombinacija. Traperice su se kombinirale uz predimenzionirane pulovere i kapute, kao i upečatljive modne dodatke.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte lijepe dame iz hrvatskih gradova koje su tijekom 2017. godine plijenile pažnju svojim modnim izdanjima. Street style Zagreb - 4 Skinny traperice ni ove godine nisu izlazile iz mode (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju