Uz ready-to-wear liniju poznati hrvatski dizajneri Ivan Alduk i njegov tim posljednje tri godine stvaraju posebnu liniju modernih vjenčanica. Od jednostavnijih do jako raskošnih modela, nova kolekcija vjenčanica donosi za svakog po nešto

Unikatne, ručno šivane vjenčanice po mjerama klijentica temelj su ALDUK Bridal kolekcije dizajnera Ivana Alduka koja ovog puta donosi obilje mekanih, prozračnih tkanina i bogatih čipki u raznim tonovima. Silueta s naglašenim uskim strukom je i dalje dio Ivanova dizajnerskog rukopisa.

Ovog puta obavijena je satenskim trakama u zanimljivim bojama lavande, patlidžana, mjedi i breskve. Od jednostavnijih do jako raskošnih modela, nova kolekcija vjenčanica donosi za svakog po nešto, a posebno se ističe unikatni, ručno vezeni model sa šlepom dugim dva i pol metra.

U novoj kampanji za sezonu jesen/zima 2015/16. glavnu kreativnu ulogu je preuzeo priznati modni dvojac Decker+Kutić. Zaštitino lice kampanje je Ivona Bevanda za čiji je make-up bila zadužena Mihaela Dodić, dok se je za frizuru pobrinula Tanja Kuštović.

Suprotnost između tamnog i sjenama okupanog ambijenta i nježnih, bijelih vjenčanica je na najbolji mogući način prikazala ljepotu vjenčanica koje se mogu isprobati i naručiti u zagrebačkom ALDUK Showroomu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju