Dizajnerske čarape Wigglesteps od sada se mogu kupiti u Hrvatskoj, a svojim šarenim i veselim uzorcima osvojit će sve modne zaljubljenike

Očekuje nas izrazito šarena jesen, a razlog tome dolazak je poznatog njemačkog brenda čarapa Wigglesteps na hrvatsko tržište.

Ove statement čarape, kao što sam opis govori, nose određenu poruku, raznih su boja te su namijenjene osobama koje same kreiraju svoj stil i same postavljaju modne trendove. Posebna izrada i izvrstan dizajn čine ove čarape pravim must have komadom ove sezone.

Ove statement čarape u bojama Wigglesteps lansirane su 2014. godine u Njemačkoj. Svaki model napravljen je s ciljem da vlasniku uljepša i razveseli dan i to najviše zbog trendovskih boja i zabavnih izjava

Ako ste ljubitelj životinja, Wigglesteps će vas oduševiti asortimanom čarapa sa životinjskim motivima, posebno čarapama s francuskim buldogom, zebrom, jednorogom te različitim preslatkim motivima mačaka i psića. Velika je potražnja za cvjetnim i ljubavnim motivima, a apsolutni su hit Wigglestepsice s art, vintage i retro te urbanim motivima.

Ove statement čarape u bojama Wigglesteps lansirane su 2014. godine u Njemačkoj te su u vrlo kratkom roku postale pravi modni hit u cijeloj Europi. Svaki model napravljen je s ciljem da vlasniku uljepša i razveseli dan i to najviše zbog trendovskih boja i zabavnih izjava. Godišnje nude preko 50 novih inovativnih uzoraka, a nose ih žene i muškarci koji znaju nositi boje na odvažan, napredan i nekonvencionalan način.



Posebna pozornost stavljena je i na način izrade i kvalitetu materijala. Tehnologija proizvodnje Wigglesteps čarapa jedinstvena je, moderna i ekološki prihvatljiva. Napravljene su od prozračnog materijala s membranama koje sprječavaju znojenje, reguliraju vlažnost stopala, a time i hlađenje te grijanje, te su stoga idealne za sve koje imaju problema sa znojenjem stopala. Unutrašnjost čarapa napravljena je od organski uzgojenog pamuka, a naizgled su bešavne. Razlog tome su fini, gotovo nevidljivi šavovi koji omogućuju potpunu udobnost.

Šarene čarape i dokoljenke ovog poznatog brenda u prodaji su na http://wigglesteps.si/hr/ u XYZ Premium Fashion Storu i XYZ Studio prodavaonici u Zagrebu i u XYZ Premium Fashion Storeu u Splitu, a svojim dizajnom zasigurno će oduševiti sve modne zaljubljenike.

Trenutno se u ponudi nalazi skoro 200 ženskih, muških i dječjih različitih modela. Čarape su univerzalnih veličina, cijena ženskog para čarapa je od 59,97 kn do 67,47 Kn, a muškog 74,97 kn.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju