Kapetan Aquafresh® vratio se u pravi čas kako bi nam u ovom razdoblju uživanja u blagdanskim poslasticama sačuvao blistav osmijeh. Zaigrajte kviz znanja i brzine te osvojite shopping u Grazu ili Aquafresh® četkicu za zube koja će se pobrinuti za vaš biserni osmijeh tijekom blagdana.

Slatkiši koji nas mame tijekom blagdana opasna su prijetnja za naše kilograme, ali i blistav osmijeh. Lako se prepustimo tim slasnim iskušenjima, ne razmišljajući što zbog toga moramo učiniti za naše zube kako nas užitci u prosincu ne bi koštali karijesima u siječnju.

Zato za vrijeme blagdana moramo više pozornosti obratiti na higijenu naših zubi kako bi na broju bili i nakon njih. Četkajte zube obavezno dva puta dnevno i na njega utrošite malo više vremena nego inače te koristite konac za zube i flouridiranu vodicu za ispiranje. Potpuna higijena vaših zubi nikada nije bila lakša jer s blagdanima dolaze i nove nagrade Kapetana Aquafresh®! Zaigrajte kviz znanja i brzine te osvojite shopping u Grazu za dvije osobe ili Aquafresh® četkicu za zube i zubnu pastu koja će se pobrinuti za vaš biserni osmijeh tijekom blagdana. 

Čitatelj/ica koja najbrže točno odgovori na tri jednostavna pitanja osvojit će shopping izlet u Grazu za dvije osobe (prijevoz+džeparac od 150 eura po osobi), a ostalih 50 najbržih i točnih odgovora dobiti će Aquafresh® četkicu za zube i zubnu pastu kojom će sačuvati blistav osmijeh usprkos uživanju u blagdanskim poslasticama. Dodatne informacije o nagradnoj igri potražite u pravilniku Aquafresh ® kviza.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju