Dizajnerica i nagrađivana poduzetnica Aleksandra Dojčinović otvorila je ovih dana u rodnom Zagrebu svoju prvu boutique Opticu La Vie. Na glavnom događaju u gradu, našle su se brojne zvijezde, no među njima se posebno istaknula predivna Branka Krstulović.

  Galerija Branka Krstulović Branka Krstulović Branka Krstulović na otvorenju novog kina CineStar u Zagrebu - 4 +0 Branka Krstulović na premijeri filma Dog u Zagrebu

Za ovu je prigodu Branka Krstulović odjenula jednostavnu žutu haljinu na kopčanje koja ističe njenu vitku figuru. Haljina koja bivšoj misici stoji kao salivena odličan je izbor za promjenjivo proljetno vrijeme, a Branka je s njom iskombinirala odvažne crno bijele sandale na visoku petu s motivom zmijske kože. 

Smeđa torbica, neupadljivi sat i nakit lijepo pristaju cijeloj ovoj opuštenoj kombinaciji, a model naočala koji je Branka odabrala, zaokružio je cijeli stajling savršen za proljetno razdoblje.

Uvijek sređena Branka nikad ne pogriješi u svojim modnim odabirima, a ovoga je puta samo potvrdila da s jednostavnim modnih izborima možemo dobiti puno. 

Branka Krstulović na otvorenju novog kina CineStar u Zagrebu - 5 Branka Krstulović: Tako lijepe žute štikle koje odvlače pažnju i s visokog proreza

Slika nije dostupna Branka Krstulović: Izdanje u kojem se ističe jedna od najpoželjnijih torbi na svijetu  

Haljina koju je bivša misica odjenula za popodnevni događaj prije svega odiše udobnošću, a uz to sadrži i notu elegancije. Prekrasna, nenametljiva nijansa žute boje svakako je najvažniji detalj ovog slatkog stajlinga, a Branki ona stoji savršeno.  

Branka Krstulović Branka Krstulović na otvorenju boutique Optice La Vie Aleksandre Dojčinović (Foto: John Pavlish)

U galeriji možete pogledati i ostale nepogrešive kombinacije Branke Krstulović. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju