Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea svojim prisustvom uveličali su svjetsku premijeru novog filma o Jamesu Bondu pod nazivom ‘Spectre’. Iako su svi s nestrpljenjem očekivali glumačku postavu filma, svi su oni pali u drugi plan kada je na crveni tepih zakoračila Catherine Middleton

Pomalo odvažnim modnim odabirom za jednu buduću kraljicu Catherine Middleton uspjela je zasjeniti Bondove djevojke Monicu Bellucci i Leu Seydoux na premijeri filma ‘Spectre’.

Odjenula je lepršavu 'baby' plavu haljinu dizajnerice Jenny Packham koja je sprijeda djelovala poptuno čedno, ali zato je izrez straga otkrivao gola leđa lijepe vojvotkinje.

>> 7 najpristojnijih izlazaka bez grudnjaka

Haljinu je začinila omiljenim modelom Jimmy Choo štikli pod nazivom ‘Vamp’ s potpeticom od 14 centimetara koje je već nosila u nekoliko prigoda. Kosu je podigla u elegantnu punđu i izdanje zaokružila blještavim naušnicama.

Vojvotkinja je nenošenjem grudnjaka ponovno pomanula granice u stilskom kraljevskom protokolu te se potvrdila kao modna igračica koja savršeno balansira i na skliskom terenu dobrog ukusa.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju