Tjedan visoke mode u Parizu na pisti je pokazao kreacije koje ćemo željeti i kopirati u nadolazećoj sezoni proljeće/ljeto, a gošće revija za koje su ulaznicu dobile samo odabrane, jednako su uvjerljiva modna inspiracija kao i ona na modelima na pisti

Među zvijezdama, urednicama i modnim blogericama u gledalištu je bio i ruski model Tatiana Korsakova, prelijepa plavuša koja je utjelovila francuski šik na način kako su to svojedobno činile najpoznatije francuske ljepotice poput Catherine Deneuve i Brigitte Bardot.

U crnom kompletu od satena te klasičnom punđom Tatiana je potvrdila da je umjerenost detalja i seksepila dobitna kombinacija za stilski pogodak. Hlače od satena dodatno su izdužile njezine ionako duge noge, dok je elegantni sako naglasio struk s dva reda volana, ali i lijepi dekolte.

Svjetlucava torbica te francuska kapica izdvojili su ovo manekenku između stotinama trendsetera i modnih fanova, potvrđujući kako osnova francuskog šika koja kaže – nikada ne prati trendove – itekako još uvijek vrijedi.

Ostale ljepotice pariškog street stylea čije su nas modne inspiracije oduševile pogledajte u našoj fotogaleriji

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju