Olja Vori obožava koketirati s modom i modnim trendovima pa je njezino pojavljivanje u javnosti uvijek zanimljivo. Jedan vrlo zanimljiv stajling pokazala je i na modnoj reviji popularnog modnog atelijer 'Boudoir'


Olja Vori
bila je jedna od gošći na modnoj reviji modnog atelijera Boudoir. Supruga poznatog rukometaša Igora Vorija za ovu priliku odabrala proljetni look kojim su vladale jedne od vrlo popularnih gležnjača.

Olja Vori je za ovu priliku odabrala proljetni look kojim su vladale popularne Chloe gležnjača u kojima uživaju i brojne svjetski poznate zvijezde

Riječ je o Chloe čizmicama koje dolaze u crvenoj i crnoj boji, a u kojima uživaju i brojne svjetski poznate zvijezde poput Reese Witherspoon, Heidi Klum, Kate Bosworth, Sienne Miller i mnogih drugih.

Crvene Chloe gležnjače ukrašenim zlatnim kopčama i zakovicama Olja je iskombinirala uz razigrani nježno ružičasti kostim ukrašen cvjetnim uzorkom.

Uz proljetni večernji look savršeno se uklopile crvena mini torba s resicama i top te ležerna frizura.

U galeriji fotografija
donosimo zanimljivi proljetni look Olje Vori, ali i modele popularnih gležnjači koje su zapalile i osvojile holivudski svijet.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju