Želite svoju omiljenu kremu, novi badić, hitno trebate poklon, ili ste zaboravili nešto – gdje god da se nalazite, nema razloga za brigu jer Abrakadabra stiže upomoć

Bilo da ste već na moru ili se spremate za svoj godišnji odmor, ne trebate trošiti sate i sate na potragu za vašim omiljenim proizvodima za ljeto jer su oni, uz webshop Abrakadabra, sada dostupni bilo gdje.

Jednostavno naručite svoju omiljenu kremu za ljeto, obradujte svoje dijete novom igračkom, nabavite bazen ili opremu za ljetne sportove baš tamo gdje se nalazite ili gdje planirate ljetovati. Pošaljite svoje prste u kupovinu bilo kad jer sve stiže besplatno. U širokom ljetnom asortimanu webshopa Abrakadabra, odabrali smo nekoliko ključnih komada koji će ovo ljeto učiniti još posebnijim bez obzira na kojoj ste destinaciji.

TRENDI LOOK ZA PLAŽU

To što tijekom ljeta na sebi većinom nosimo raznorazne oskudnije 'krpice', ne znači da ih ne odabiremo pažljivo. Bez obzira na odabranu destinaciju za kupanje, bilo to more, jezero ili rijeka, uz savršen badić, šešir i ručnik dani ljetnih radosti postaju još ugodniji.

Ako nemate previše vremena za potragu za savršenom kombinacijom, ili ste se jednostavno zaželjeli novih ljetnih krpica i dodataka, u samo par klikova odaberite trendi jednodijelni badić, ručnik za plažu ili nove sandale naručite putem webshopa Abrakadabra.

OMILJENA KREMA ZA SUNČANJE

Ljeto je i vrijeme kada moramo posebno paziti na našu kožu, prije i poslije izlaganja suncu. Uz neizbježnu bočicu vode, potrebna nam je, naravno , i adekvatna kozmetika, kao i krema sa zaštitnim faktorom. Pri odabiru kozmetike tijekom visokih temperatura, posebnu pozornost treba posvetiti i vodootpornoj dekorativnoj kozmetici kako bi sve na vašem licu ostalo postojano. Kada je riječ o zaštitnom faktoru, iskoristite Garnier akciju, gdje vas uz Garnier Ambre Solaire čeka gratis ulje za sunčanje.

Pošaljite svoje prste u kupovinu i opremite se za ljeto uz asortiman webshopa Abrakadabra. Online kupovina posebno je korisna za sve koji se nalaze u područjima ograničenog asortimana ili koji su zaboravili potrepštine za savršeno ljeto nabaviti na vrijeme. Sve potrebno za najuzbudljivije godišnje doba stiže besplatno na kioske Tiska i Paketomate, a narudžbe iznad 900 kuna na kućni prag.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju