Šoping preko interneta može biti kupovanje 'mačka u vreći', a u to se uvjerila i Alivia Briggs koja je naručila predivnu ružičastu haljinu za maturalni ples, a dobila haljinu koja ju je šokirala

Maturantica Alivia Briggs iz Alabame zaljubila se u ružičastu haljinu sirena kroja raskošno ukrašenu predivnim srebrnim detaljima koju se prodavala na internet stranici Allanhu za 223 dolara (1.500 kuna).

Maturalna haljina kakvu je Alivia Biggs naručila preko interneta prilično se razlikovala od one kakvu je dobila, i to u negativnom smislu

'Bila sam stvarno uzbuđena jer mi je haljina bila prelijepa', rekla je 17-godišnja Alivia koja je bajkovitu kreaciju i naručila sa željom da zablista na maturalnom plesu. No haljina kakvu je dobila prilično se razlikovala od haljine kakvu je naručila, i to u negativnom smislu.

Alivia se fotografirala u kupljenoj haljini i fotografije objavila na Twitteru. Možda to nije najružnija haljina za maturalni ples koju smo ikada vidjeli, ali ako je njena cijena 1.500 kuna kupac s pravom očekuje da će izgledati najbliže onome kako izgleda na fotografiji. A Alivijina haljina ne izgleda tako.



Srećom, Alivia ima prijateljicu koja joj je posudila svoju haljinu, zelenu svečanu kreaciju sa srebrnim ukrasima u kakve se Alivia zaljubila na ružičastoj haljini sa stranice Allanhu.

 

 

 

 
Pogledaje i haljinu koja je 'izludjela' svijet.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju