Osim haljina, nakon dodjele Oscara najviše se priča o nakitu. Slavne dame i ovaj put oduševile su zanimljivim komadima koje bi mnogi poželjeli imati u svojoj kutiji za nakit

Na ovogodišnjoj odjeli Oscara imali smo prilike vidjeti raznolike toalete, ali osim njih u središtu pozornosti bio je i – nakit.

Slavne dame prošetale su crvenih tepihom 'urešene' skupocjenim komadima cijenjenih draguljarskih kuća. Zvijezde nakit najčešće ne kupuju nego ga samo posuđuju za tu svečanu priliku, a zbog velike vrijednosti odabranih komada često ih prati osiguranje.

Charlize Theron nosila je nakit Harryja Winstona u vrijednosti od 3.7 milijuna dolara, a najviše se isticala ogrlica s kojom je naglasila svoj duboki dekolte na crvenoj haljini modne kuće Dior.

Olivia Wilde također je imala haljinu s dubokim dekolteom, ali nije se poput Charlize odlučila za dugačku ogrlicu nego je odabrala tzv. 'choker' model Neila Lanea zbog kojeg je bilo teško skinuti pogled s njezinog vrata.

Za nakit Cate Blanchett pobrinula se draguljarska kuća Tiffany & Co., a od komada koje je glumica odabrala najviše se isticala predivna dijamantna narukvica.

U galeriji pogledajte kakav su nakit nosile ostale slavne dame na 88. dodjeli Oscara i provjerite kako izgleda 5 najodvažnijih haljina s ovogodišnje ceremonije.

POGLEDAJTE NAJZANIMLJIVIJE I NAJLJEPŠE TRENUTKE S OSKAROVSKOG CRVENOG TEPIHA

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju