Postoje ljudi koji "ožive" u proljeće i ljeto, a postoje i oni drugi koji tek s jeseni i zimom dođu na svoje. Za neke horoskopske znakove to je posebno izraženo.

Vaga, škorpion i strijelac svoje najbolje dane doživljavaju s prvim danima jeseni. Oni slave svoj solarni povratak tijekom jesenskog ekvinocija, a zanimljivo je da se osobnosti njihova sunčeva znaka savršeno podudaraju sa šarmantnom estetikom i prirodnom misterijom jesenske sezone.
Evo zašto.

1. Vaga – predvodnik jesenskog ekvinocija

Sezona vage uvodi nas u jesen. Vaga je savršena kombinacija prvih jesenskih druženja kada večeri postaju malo hladnije, toplih napitaka s jesenskim začinima i dekoracija bundeva.

To je vrijeme kao stvoreno za uspostavljanje veza i druženje jer je dio druge polovice zodijačkog kotača, gdje učite uspostaviti odnos i integrirati se u društvo. To je vrijeme za kvalitetno provođenje vremena sa svojim partnerima, prijateljima, kolegama, obitelji.

Vage u tome posebnu uživaju od prvog dana jeseni, no i na drugim je znakovima da iskoriste maksimum njihove druželjubivosti te i sami u svoj život unesu toplinu ljudskih kontakata.

2. Škorpion – prava zagonetka među znakovima

Škorpion je zasigurno najtajanstveniji znak zodijaka. On je utjelovljenje jesenje tame, pa nije slučajno i što Noć vještica pada baš u sezoni škorpiona. Taj vodeni znak vrlo je neshvaćen i duhovno složen. Međutim, unatoč njegovoj duboko zagonetnoj osobnosti, u škorpionu postoji nešto uistinu magično.

Tri horoskopska znaka napokon su dočekala svoje vrijeme.

I upravo je sada vrijeme da to ispliva na površinu. Ovo je vrijeme za stvaranje njegovih najdubljih odnosa i emocionalno povezivanje. Kada se škorpion s nekim poveže na emocionalnoj razini, za njega se sve mijenja. No to zaslužuju samo odabrani. Škorpion ne dopušta povezati se s bilo kim. Njegova energija vuče sve druge znakove u njegove dubine, no samo ako im on to dopusti. Jesen je zato određena za odabrane.

3. Strijelac – najdruštveniji horoskopski znak

Strijelac je vatreni znak, baš kao ovan i lav. Međutim, vatra tog promjenjivog znaka je potpuno drugačija od druga dva jer njegova je svjetlost ta koja spaja ljude. Na primjer, zamislite da sjedite oko vatre na plaži, okruženi prijateljima i obitelji – upravo to je strijelac. U svojoj sezoni on uistinu procvjeta te sve ono što krije u sebi dijeli s ostatkom svijeta.

Upravo tada jesen se polako približava i sezoni blagdana i veselih svečanosti, a baš će ta strijelčeva svjetlost osvijetliti one tamne, maglovite večeri prije blagdana. Ako u svom okruženju imate nekoga tko je strijelac, pravi ste sretnik. Ne puštajte ga.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega Čarobna svjetiljka Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 2 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 11 +9 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju