Za odlazak na plažu odlično bi nam došao ovaj ručnik-haljinica izrađen od vrlo mekane mikrofibre koja brzo upija vlagu te je vrlo ugodna za kožu.

Ručnik i haljinica u jednom? Može! Ovaj praktični komad olakšat će nam da na plažu idemo s manje stvari. Haljinica se jednostavno skine na plaži i služi kao ručnik, a poslije se opet odjene.

Dolazi u dva preslatka motiva - još uvijek popularnog jednoroga, a ako ste se ovog mitskog bića ipak malo zasitili, tu je i motiv slatkog stvorenjca s natpisom ''love''. Dimenzije haljinice-ručnika su 135 x 80 centimetara, a birati možete između ružičaste, ljubičaste, plave i žute boje.

Haljinica ima i naramenice koje sprječavaju da spadne, a njezina izuzetno fina, baršunasta tekstura trenutačno upija vlagu kako biste se u njoj (i na njoj, dok ležite na plaži) osjećali udobno.

Slika nije dostupna Mirišljavi i mazni: Pet beauty proizvoda za plažu koji će razmaziti kožu i kosu

Ovaj ručnik-haljinica toliko je mekan i udoban da u njemu možete i spavati, a naručiti se može na stranici AliExpress po trenutačno sniženoj cijeni od 4,11 američkih dolara (27 kuna) plus poštarina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju