Bijelo mekano krzno, bujna griva šarenih duginih boja i uvrnuti rog odlike su mitološkog bića jednoroga. Svi oni koji ga obožavaju razveselit će informacija da ih od sad možete nositi i na nogama. Naime, američka tvrtka Smoko Inc. koja se bavi prodajom veselih potrepština za kuću i posao u svoju ponudu uvrstila je i šlapice u njihovom obliku

Galerija Jednorog šlape Jednorog šlapice Jednorog šlapice +0 Jednorog šlapice Najljepši osjećaj je onaj kad nakon dugog radnog dana izujemo svoje cipele i uskočimo u svoje mekane papučice.

Kako bi vaš korak bio magičan pobrinula se američka tvrtka Smoko Inc. koja je u svoju šaroliku ponudu proizvoda za kuću i dom uvrstila preslatke jednorog bijele šlapice.

Vesela griva i repić pastelnih boja dodatno naglašavaju ljepotu ljupkog mitološkog bića.

Osim što su udobne, izrazito su efektne jer prilikom hoda svijetle u duginim bojama i tako osvijetljavaju vaš put prilikom noćnog kretanja.

Osim što su udobne, izrazito su efektne jer prilikom hoda svijetle u duginim bojama

Šarena led svijetla smještena u obrazima jednorog papučica rade uz pomoć četri male gumb baterije koje traju i do šest mjeseci, a vrlo lako ih možete sami zamijeniti kako bi vas i dalje uveseljavale.

Model je univerzalan te pristaje svima do broja 46.

Ovaj razigrani model možete kupiti na stranicama tvrtke Smoko Inc. i Amazona, a cijena im je 40 dolara (240 kuna).

Pogledajte i neodoljivu čupavu torbicu s motivom jednoroga.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju