Svaki tjedan mode donosi i pregršt zanimljivih street style izdanja uzvanica koje pohode modne revije. Iznimka nije bio ni netom završeni Tjedan visoke mode u Parizu na koji su neke gošće stigle u grudnjaku koji su nosile umjesto majice.

Galerija Pariški street style u grudnjaku umjesto majice - 5 Pariški street style u grudnjaku umjesto majice - 4 Pariški street style u grudnjaku umjesto majice - 6 +6 Pariški street style Heart Evangeliste u grudnjaku umjesto majice

Tako je njemačka modna influenserica i blogerica Leonie Hanne na reviju modne kuće Elie Saab došla u kompletu sačinjenom od voluminozne maksi suknje s obre efektom u kombinaciji žuto-zelene i bijele boje i žuto-zelenog grudnjaka.

Pariški street style u grudnjaku umjesto majice - 4 Pariški street style Leonie Hanne u grudnjaku umjesto majice (Foto: Profimedia)

Stajling je upotpunila Hermès torbicom boje limete, mini modelom naziva Kelly, te bijelim sandalama ukrašenima velikom mašnom. Novu kolekciju haute couture vjenčanica libanonskog modnog dizajnera u grudnjacima su pratile i filipinska glumica Heart Evangelista i poljska manekenka Sabina Jakubowicz.

Heart Evangelista u grudnjaku na Tjednu visoke mode u Parizu Heart Evangelista u grudnjaku na Tjednu visoke mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Evangelista je odjenula šik komplet s potpisom Elie Saaba sačinjen od dugačke prozirne suknje, grudnjaka i košulje koju je glumica nosila raskopčanu. Jakubowicz je odabrala još odvažnije izdanje odjevena u crno odijelo sa šljokicama, crni grudnjak i tange koje je podiglo visoko.

Sabina Jakubowicz u grudnjaku na Tjednu visoke mode u Parizu Pariški street style Sabine Jakubowicz u grudnjaku umjesto majice (Foto: Profimedia)

Britanska glumica Nathalie Emmanuel također je umjesto majice nosila grudnjak. Na reviju kuće Giorgio Armani Prive došla je u oversize odijelu boje pijeska, a ispod sakoa je nosila grudnjak zemljanog tona.

Nathalie Emmanuel na reviji Giorgio Armani Prive Nathalie Emmanuel na reviji Giorgio Armani Prive (Foto: Profimedia)

Četiri gošće na Tjednu visoke mode u Parizu nisu se libile biti odvažne u svojim street style odabirima te su pokazale da im nije problem umjesto majice nositi – samo grudnjak.

Prošetala sasvim ležerno ulicom u haljini u kakvoj bi se mnoge žene poželjele i udati Street style u vjenčanici na Tjednu visoke mode u Parizu Street style u vjenčanici na Pariškom tjednu visoke mode - 3 Street style u vjenčanici na Pariškom tjednu visoke mode - 2 +1 Street style u vjenčanici na Pariškom tjednu visoke mode - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju