Suknje 'pencil' kroja jedan su od onih odjevnih komada koji ovisno o materijalu i kombinaciji cijelog outfita može biti baza super elegantnog stylinga ili onog potpuno ležernog. Trgovine vrve ovim ljupkim suknjama izrađenima od različitih materijala i raznoraznih dezena, a u našoj foto galeriji pogledajte deset modela od 69 do 669 kuna

Kako je 'pencil' suknja uskog kroja, pri kupnji treba paziti da je napravljena od rastezljivog materijala ili da na stražnjem šavu (rjeđe sa strane) ima prorez kako ne biste imali problema s hodanjem.

Kombinacija crne 'pencilice' na visoke potpetice sinonim je ženstvenosti i damske elegancije. Ako pak pamučnu suknju s elastinom trendi mornarskog uzorka 'sparite' s bijelim platnenim tenisicima pripremite se na puno komplimenata za vašu savršenu casual kombinaciju.

Želite li pak vašem outfitu udahnuti duh 1960-ih obucite cipele s ravnoga đona. Tako su je nosile žene nedugo nakon što je francuski dizajner Christian Dior 1954. u svojoj kolekciji za jesen/zimu predstavio klasičnu suvremenu 'pencil' suknju koja seže taman do ispod koljena.

Iz trgovina smo probrali deset modela ovog svevremenskog komada, a koji je idealan za vas izaberite u našoj foto galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju