Penelope Cruz u vrućim hlačicama i visokim čizmama? Samo za potrebe promocije filma. Lijepa 41-godišnja glumica odabrala je senzualnu kombinaciju za hod po modnoj pisti u sklopu premijere svog novog filma ‘Zoolander 2’

U New Yorku je održana svjetska premijera filma ‘Zoolander 2’, dugoočekivanog nastavka popularne komedije koja parodira svijet visoke mode i manekenstva.

Penelope Cruz jedna je od glavnih zvijezdi filma i uoči premijere prošetala je po modnoj pisti u neuobičajenoj kombinaciji. Iako je bila pokrivena od glave do pete naprosto je prštala senzualnošću i dokazala da ne trebate nositi golu haljinu ako želite izgledati seksipilno.


Kratke Valentino tregerice nosila je uz visoke crne čizme i jednostavnu majicu. Spretno je koračala u visokim potpeticama baš kako to rade najbolje svjetske manekenke i ovom pobjedničkom kombinacijom zasjenila kolge iz filma koji su također odradili jedan ‘catwalk’.

Privatno Penelope ne možemo vidjeti u ovakvim izdanjima zato što preferira ležernija izdanja, a za pojavljivanja na svečanim događanjima bira elegantnije komade.

Svoj odjevni stil prezentirala je nakon hoda po pisti kada se presvukla u dugu pozlaćenu haljinu modne kuće Balmain.

Pogledajte i trailer za komediju 'Zoolander 2'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju