Španjolska glumica Penelope Cruz zablistala je na dodjeli nagrada koje dodjeljuje Unija sindikata glumica i glumaca u Madridu, a svu pažnju privukle su njezine vrtoglavo visoke sandale

Galerija Penelope Cruz na dodjeli nagrade Unije sindikata glumica i glumaca u Maridu Penelope Cruz na dodjeli nagrade Unije sindikata glumica i glumaca u Maridu Sandale brenda Versace +5 Zara sandale, 299,90 kn Glumica Penelope Cruz u posljednje je vrijeme zauzeta promoviranjem novog filma "Loving Pablo" u kojem glumi zajedno sa svojim suprugom Javierom Bardenom. Drama španjolskog redatelja Fernanda Leona de Aranoe govori o zloglasnom šefu narkokartela Pablu Escobaru, kojeg je utjelovio glumac Javier Barden, dok je uloga novinarke koja se zaljubljuje u njega pripala Penelopi Cruz.

Lijepa glumica na dodjelu nagrada Unije sindikata glumica i glumaca u Madridu došla je na crveni tepih u Balmainovoj blistavoj kaskadnoj haljini sa srebrnim nitima bez naramenica, a upotpunila ju je pripadajućom šalom s kojim se nježno zagrnula.
Penelope Cruz na dodjeli nagrade Unije sindikata glumica i glumaca u Maridu Penelope Cruz na dodjeli nagrade Unije sindikata glumica i glumaca u Maridu (Foto: Getty images)
Efektna kreacija dodatno je naglasila senzualnu siluetu latino glumice, a posebnu pažnju privukle su visoke sandale na platformu brenda Versace. Ovaj model glumica je nedavno nosila na dodjeli nagrada Goya.

Elegantni model sandala s vrtoglavo visokom potpeticom od 12 centimetara vizualno izdužuje noge i stavlja ih u prvi plan, a to je zasigurno razlog zašto se za njih odlučila i popularna glumica.
Sandale brenda Versace Versace štikle prodavale su se po cijeni od 2000 kn (Foto: Versace)
Ako i vi želite posjedovati ovakav model sandala, pogledajte našu fotogaleriju.



 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju