Da je Hrvatska je postala pravi mamac za svjetske zvijezde dokazuje i dolazak španjolske zvijezde - ljubimice redatelja Pedra Aldomovara. Nakon Jamieja Foxxa u našu zemlju stigla je i Penelope Cruz

Galerija Penelope Cruz na Cvjetnom Penelope Cruz u Zagrebu - 11 Penelope Cruz u Zagrebu - 5 +7 Penelope Cruz u Zagrebu Penelope Cruz sletjela je na novootvoreni terminal zagrebačke zračne luke Franjo Tuđman. Španjolska glumica doputovala je u Hrvatsku redovnom linijom iz Madrida u kojem živi sa suprugom Javierom Bardemom i njihovo dvoje djece, kćerkicom Lunom i sinom Leom.

Slavna 42-ogodišnjakinja posjetila je našu zemlju na preporuku dugogodišnjeg prijatelja Jamieja Foxxa koji je nedavno boravio u Dubrovniku.

"Čast mi je utjeloviti ovako inspirativnu ženu"

Baš kao i Jamie, Penelope će u Hrvatskoj spojiti ugodno s korisnim. Naime, potvrđeno je kako će Penelope glumiti Mariju Jurić Zagorku u novom filmu Pedra Almodovara. Cijenjeni redatelj oduvijek je inspiraciju za svoje uratke pronalazio u snažnim i posebnim ženama, a životna priča najčitanije hrvatske književnice i jedne od prvih novinarki u ovom dijelu Europr odmah ga je osvojila.

Naslovnu ulogu povjerio je svojoj muzi Penelope koja je upravo zbog ove suradnje odbila ulogu u filmu "General“ Antuna Vrdoljak u kojem je trebala utjeloviti Ximenu Dalel Soler, prvu fatalnu ljubav Ante Gotovine.

Najčitaniji ženski portal Zadovoljna.hr od samog početka svog rada vjerno prati karijeru Penelope Cruz. Zahvaljujući tome dobili smo ekskluzivno pravo da tijekom boravka u Hrvatskoj s glumicom provedemo nekoliko sati prilikom obilaska grada.

Penelope Cruz u Zagrebu Penelope Cruz u Zagrebu (Foto: Slaven Janđel)

Na početku svoje zagrebačke avanture uputila se u šetnju gradom i prvo posjetila Cvjetni trg. Nije mogla odoljeti mirisnom cvijeću i odmah je kupila prelijepu ružičastu ružu.

Zatim je poželjela vidjeti skulpturu Marije Jurić Zagorke u Tkalčićevoj ulici. Čast mi je utjeloviti ovako inspirativnu ženu. Pedro će na svoj osebujan i poseban način interpretirati njezin život, ali važno nam je da njezini zemljaci budu zadovoljni s načinom na koji je prikazana i obećavamo vam da ćete biti ponosni na ovaj film, kazala nam je glumica i pored skulpture ostavila cvijet.

"Iznenađena sam koliko je draga i normalna"

S obzirom na to da će se veliki dio snimanja odraditi u Hrvatskoj nekoliko domaćih glumaca već je dobilo angažman u Almodovarovom filmu. Jednu od sporednih uloga tumačit će i popularna hrvatska pjevačica Lana Jurčević koja je svoje iznimne interpretativne i glumačke sposobnosti pokazala i u showu Nove TV Tvoje lice zvuči poznato.

Penelope i Lana popile su kavu u centru grada Penelope i Lana popile su kavu u centru grada (Foto: Slaven Janđel)

Nakon šetnje Penelope se susrela s Lanom te su dvije dame popile kavu u centru grada i tek su tada slučajni prolaznici shvatili da se među njima nalazi velika svjetska zvijezda. Pristupačna Španjolka sa smiješkom je potpisivala autograme i na sve okupljene ostavila sjajan dojam.

Iznenađena sam koliko je draga i normalna. Ne očekuješ to od glumice njezinog kalibra, oduševljeno nam je rekla njezina obožavateljica Nataša koja je s prijateljicom Tanjom ispijala omiljenu kavu sa šlagom.

 

OMG!! Ono kada odeš na kavu s frendicom i vidiš Penelope Cruz!!! #luckygirl #iwantthathair #whereisjavier

A post shared by Tanja Mikulic (@tanja.mikulic) on

Nakon posjete kafiću Penelope se uputila u showroom hrvatskog dizajnera Ivana Alduka gdje je isprobala nekoliko haljina za premijeru filma svog filma "Escobar" koja će se za nekoliko tjedana održati u Madridu.

Među brojnim kreacijama idealnima za svečane prigode, glumica je isprobala strukiranu vatreno crvenu haljinu sa cvjetnim aplikacijama.

Na kraju dana Penelope je svim čitateljicama portala Zadovoljna.hr odlučila uputiti jednu poruku koju možete vidjeti u videu.

U galeriji pogledajte kako se Penelope provela u Zagrebu.

Penelope Cruz isprobala je nekoliko haljina Ivana Alduka Penelope Cruz isprobala je nekoliko haljina Ivana Alduka (Foto: Slaven Janđel)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju