Ako ste željni tišine, netaknute prirode i rajskih plaža od kojih zastaje dah, ovo je prava destinacija za vas.

Mjesto Lopar na otoku Rabu prava je destinacija za sve koji vole netaknutu prirodu i rajske plaže.  No ne vodimo vas na turistička odredišta koja nude noćni život, zabavu i ples do jutra već na mjesto koje odmara dušu i tijelo. Dobro došli na divlju 'robinzonsku' plažu Ciganka

Jeste li znali da je CNN 2011. godine Lopar proglasio najpoželjnijom otočnom destinacijom za turiste u svijetu? Razlog tome su rajske plaže karakterističnih pješčanih stijena te netaknuta, divlja priroda kakva najbolje opisuje plažu Ciganka.

Ciganka je jedna od 3 nudističke plaže u Loparu. Ova čarobna 'robinzonska' plaži okrenuta je prema otoku Grguru i udaljena oko kilometar od samog mjesta Lopara. Prema uputama Turističke zajednice Općine Lopar, do plaže se može doći pješice ili oko automobilom kojeg možete ostaviti u hladovini šume te prošetati zadnjih 100 metara.

 

A photo posted by vlasta (@pudlinka) on

U nekoliko divljih uvala koje krasi tirkizno more možete izabrati svoj pješčani ili kameni kutak samo za sebe bez obzira volite li nudizam ili ipak preferirate kupaće kostime, a očarati će vas vrlo zanimljive i neobične prirodne pojave poput pješčanih piramida. Plaža je i prava meka za turiste s plovilima jer nudi netaknutu prirodu i mirno more te pravi odmor za dušu i tijelo.

Saznajte koje su hrvatske plaže idealne za odmor s djecom.

 

A photo posted by dona (@lorydona10) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju