Kaže se da je ljepota u oku promatrača, ali postoje određene crte lice i proporcije koje gotovo svi ljudi smatraju privlačnima. Britanski plastični kirurg Julian De Silva otkrio je kako izgleda najpoželjnije žensko lice

'Želim imati nos kao Catherine Middleton' ili 'Želim imati usne kao Penelope Cruz', zahtjevi su koje britanski plastični kirurg Julian De Silva redovito čuje od svojih klijentica. De Silva je tijekom deset godina bilježio najčešće želje svojih klijentica i sastavio listu, koja se temelji na željama 1.000 pacijentica, dijelova lica slavnih žena koje najčešće žele kopirati.

Mnoge žene koje se odluče na plastičnu operaciju žene imati obraze poput Angeline Jolie

9 najpoželjnijih dijelova lica poredani po popularnosti:

Nos: Catherine Middleton

Oči: Keira Knightley

Obrve: Jennifer Lopez

Usne: Penelope Cruz

Obrazi: Angelina Jolie

Ten: Reese Witherspoon

Čelo: Miley Cyrus

Brada: Selena Gomez

Vilica: Cher

Kada se ovih devet dijelova skupe zajedno dobije se najpoželjnije lice na svijetu koje, kako je pokazala računalna slika, poprilično nalikuje licu bugarsko-kanadske glumice Nine Dobrev. Pogledajte i ženu s najljepšim licem na svijetu.



'Često mi na konzultacijama pacijenti pokažu fotografiju slavne osobe i kažu da žele izgledati tako. Moj posao je pogledati njihove crte lice i savjetovati im hoće li im takva promjena stajati. Srećom, u većini slučajeva kopiranje nosa Catherine Middleton izgleda vrlo prirodno kao i kapci Keire Knightley.

Većina pacijenata dosta je realistična sa svojim očekivanjima. Znaju da zbog novog nosa neće izgledati kako Catherine Middleton. No, nos poput vojvotkinjinog može savršeno pasati uz ostale crte lica i tako ga učiniti ljepšim', ispričao je De Silva.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju