Plus size model Lucija Lugomer ne prestaje nadahnjivati svojim odvažnim i moćnim fotografijama i porukama koliko je važno osjećati se dobro u vlastitom tijelu, bez obzira na konfekcijski broj

XL model Lucija Lugomer na Instagramu i Facebooku objavila je selfie u donjem rublju. Moćnu fotografiju na kojoj je Lucija pokazala svoje raskošne obline popratila je porukom:

Plus size model Lucija Lugomer objavila je fotografiju u donjem rublju uz moćnu poruku

"Izaberi koristiti dobre riječi. Ne znaš koliko možeš povrijediti osobu sa samo jednom rečenicom i hoće li ta osoba možda cijeli život razmišljati o tvojim riječima. Budi pažljiv prema drugima. Samo ljubav! Biram biti slobodna."

Plus size ljepotica
Lucija Lugomer tako nas je još jednom podsjetila koliko je važno voljeti svoje tijelo bez obzira na oblik i veličinu, ali i koliko je bitno biti obazriv te prihvaćati različitosti i ljude onakvima kakvi jesu.
Lucijina fotografija dobila je mnoštvo pozitivnih komentara i komplimenata poput onog da ima "ubojite" obline. Pogledajte i 7 fotografija zbog kojih se žene više neće sramiti skinuti.

"Koliko lijepa samo možeš biti? Očaravaš nas svojim stilom, samopouzdanjem i ljepotom skoro svaki dan! Samo riječi hvale", napisala je Marija.

"Lucija svaka čast i samo naprijed, ti si primjer da se ne treba zamarati kilažom, dok si zdrav imaš sve, zbog tebe se osjećam dobro u svojoj koži, pozdrav iz Kanade", komentirala je Ren.

"Bez teksta sam ostala. Svaka čast! Samo naprijed"
, poručila je Luciji pratiteljica na Instagramu. Pogledajte i Luciju Lugomer u haljini iz Zare koja voli baš svaki oblik tijela.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju