Jeste li ove jeseni imali priliku istražiti ponudu sniženja na policama trgovina?

Nama su za oko zapeli predivni modeli tenisica za sve uzraste koje smo pronašli u Deichmannu. Našlo se tu ponešto za svakoga, pa vremenski ograničena TOP PRILIKA donosi snižene cijene obuće za dječake i djevojčice te modele tenisica brendova poput Nike i adidas za žene i muškarce. Pogledajte modele koji su nam se posebno svidjeli!

 

Udobnost za svaki dan

PR PR (Foto: PR)

Udobne tenisice su one koje ne pritišću osjetljive mišiće i čiji kalup neće mijenjati prirodnu poziciju stopala. U Deichmannu smo pronašli tenisice brandova Graceland, Venice i Bench od ugodnog, rastezljivog materijala koji će tijekom cijelog dana nošenja pružati potporu bez osjećaja pritiskanja. Ove udobne tenisice jednostavno je kombinirati i podjednako dobro izgledaju u potpuno sportskom stylingu kao što su trenirka ili tajice, kao i u kombinaciji s trapericama skraćenih nogavica ili širokim modelima. Koje god tenisice odaberete, sigurno je da će vam biti udobne i trendy, a pritom nećete opteretiti budžet.

 

Preslatki modeli za djecu

PR PR (Foto: PR)

Nike ili Fila? Djeca će obožavati nove modele tenisica vodećih brendova u svijetu sportske obuće. Trendy modeli u bojama sigurno neće ostati nezapaženi, a vaši mališani dobit će priliku da uživaju u stilu koji se dopada i mamama i tatama! Kvalitetna obuća omogućava malenima da se njihova stopala, ali i mišići u cijelom tijelu prirodno razvijaju. Ipak, mnogi roditelji muku muče s kupovinom velikog broja tenisica uslijed ubrzanog rasta djece u razvojnoj dobi. Zato je TOP PRILIKA u Deichmannu idealna za kupovinu kvalitetne obuće po pristupačnim cijenama.

 

Stil koji obožavamo

PR PR (Foto: PR)

Na Deichmann promotivnoj akciji TOP PRILIKA našli su se i neodoljivi modeli modnih tenisica za sve one koji sportsku obuću vole nositi u svim prilikama. Trendovi modnih tenisica nastavljaju i ove godine u znaku ravnih potplata pa ćete u Deichmannu pronaći court tenisice brendova adidas, Graceland i drugih, a boje, uzorci i modeli doista su raznovrsni i donose ponešto za svakoga. Ako ste zaljubljenik u sportsku eleganciju, uputite se u Deichmann gdje vas očekuju modeli za dame, muškarce i djecu, kao i velik izbor modnih dodataka i obuće za dom.

Posjetite Deichmann i odaberite cipele i tenisice po najpristupačnijim cijenama. Posjetite službenu stranicu Deichmanna, istražite ponudu i pronađite tenisice koje ćete obožavati. Promotivna akcija u Deichmann trgovinama traje do 26. rujna!

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju