Vrijeme je darivanja. I dok jedni uživaju u potrazi za savršenim poklonom za člana obitelji, prijateljicu ili kolegicu, drugi muku muče s pomanjkanjem inspiracije i vremena za obavljanje šopinga. Kako bi vam olakšali potragu i ujedno uštedjeli vrijeme, donosimo 7 ideja za najljepši poklon za nju i to u obliku beauty paketa

Planirate li znakom pažnje iznenaditi prijateljicu, kolegicu ili člana obitelji, dobro razmislite što ta osoba voli i čime bi je najviše mogli razveseliti.

Iako su nakit, modni dodaci ili pak zanimljive sitnice za dom super ideja za poklon ženskoj osobi, ono sa čime nikada ne možete pogriješiti jesu kozmetički proizvodi.

Neodoljive i mirisne sitnice za njegu lica, ruku, tijela ili kose razveseliti će svaku ženu, a zahvaljujući elegantno osmišljenim blagdanskim setovima, poklon može postati još zanimljiviji i poželjniji.

Kako bi vam olakšali kupovinu ili vam pak probudili maštu osmislili smo galeriju od 7 beauty poklon paketa različitih brendova u kojima se krije po dvije, tri ili četiri ciljana proizvoda za ruke, lice i tijelo, a čija se cijena kreće od 50 do 326 kuna.

>> Pokloni za nju: 7 trendi modnih dodataka od 40 do 990 kuna

>> Pokloni za nju: 7 najljepših ukrasa za dom od 45 do 450 kuna


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju