U SAD-u prije početka utakmica američkog nogometa pjevačica ili pjevač pjeva nacionalnu himnu. Tako ju je Ciara pjevala uoči utakmice između timova Alabama Crimson Tides i Clemons Tigersa. Njezina izvedba još nije ni završila, a pjevačica se već našla na meti kritika. Ne toliko zbog pjevanja, koliko zbog – haljine

Američka pjevačica Ciara našla se u središtu malog 'skandala' zbog haljine koju je odabrala za pjevanje nacionalne himne.

Sve je započelo kada ju je poznata novinarka američkog ESPN-a, Bonnie Bernstein, kritizirala na Twitteru još tijekom njezine izvedbe. Draga Ciara. Prelijepa si. Ali ovo je utakmica državnog prvenstva. Djeca gledaju. Pokrij se, napisala je.

Kritikama se pridružio i sportski novinar Jason Whitlock. Nisam čistunac, volim golotinju, ali ne na utakmicama. Neprikladno, komentirao je i pokrenuo lavinu negativnih komentara na račun Ciare.

Predivna bijela haljina s plaštem posuta sitnim kristalima kritičarima je zasmetala zbog naglašenog dekoltea, ali mnogi su odmah uskočili u obranu pjevačice i napomenuli kako je npr. Beyonce jednom izvodila himnu u vrlo kratkoj minici. Međutim, tada nitko nije izustio ni riječ protiv nje.

Također su napomenuli kako na svim utakmicama američkog nogometa možemo vidjeti skupine navijačica u izrazito izazovnim kostimima koji više otkrivaju nego skrivaju, a to nikome ne smeta.

Ciara uopće nije željela komentirati nastalu situaciju i nije reagirala na komentare. U galeriji pogledajte kakve su kombinacije druge pjevačice birale za svoje izvođenje himne.

Mislite li da su kritike zbog haljine opravdane?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju