Košulje i bluze mnogima su omiljeni komadi u ormaru. Njihova je velika prednost svestranost. Jednako dobro izgledaju u kombinaciji s trapericama i finim hlačama.

Galerija Košulje u živim pojama podižu svaku kombinaciju Stradivarius, 19,99 eura Massimo Dutti, 49,95 eura +12 H&M, 29,99 eura

Košulje i bluze u bojama mogu razigrati svaku odjevnu kombinaciju, dok crni i bijeli modeli spadaju u modne klasike koje je uvijek dobro imati u ormaru.

Za sve ljubiteljice košulja i bluza, koje posebno volimo nositi u proljetnim mjesecima, zavirili smo u ponudu trgovina i izdvojili 15 modela iz trenutačne ponude u raznim bojama.

Najljepši uzorak: 15 midi i maksi haljina koje ovo proljeće neće imati konkurenciju Cvjetne haljine popularne su u proljetnim mjesecima Haljine iz proljetnih i ljetnih kolekcija svjetkih dizajnera za 2023. godinu - 7 AD Twenty (Europa92), 52,99 eura +13 Stradivarius, 25,99 eura

Svatko bi trebao pronaći opciju za sebe. U galeriji su predimenzionirani modeli, ali i oni koji prate liniju tijela, kao i košulje i bluze ukrašene detaljima poput volana i mašni.

Next, 32 eura Next, 32 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Lela (Zalando.hr), 49,99 eura Lela (Zalando.hr), 49,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

s.Oliver, 69,99 eura s.Oliver, 69,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju