Midi suknje od trapera bit će veliki proljetni hit. Jasno je to već neko vrijeme, a traper-suknje preplavile su i hrvatske ulice.

Galerija Traper suknje su veliki hiti ovo proljeće Pull&Bear, 25,99 eura Stradivarius, 25,99 eura +13 H&M, 49,99 eura

Veliki plus traper-suknji je njihova svestranost. Izgledaju odlično u kombinaciji s elegantnim sandalama, čizmama, tenisicama... To znači da mogu biti dio svečanijih i ležernijih izdanja.

Street style izdanje iz Zagreba u traper suknji Street style izdanje iz Zagreba u traper suknji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ako redovito koristite društvene mreže, onda ste i tamo sigurno vidjeli gomilu kombinacija koje uključuju ovaj komad.

Nose se različite nijanse trapera, od bijele, preko plave sve do crne, a činjenica da se dobru traper-suknju može kupiti po povoljnoj cijeni kod mnogih je dama probudila želju da je dodaju u svoju garderobu.

Pogledajte kakve se haljine nose na hrvatskim ulicama u prvim tjednima proljeća Haljine su omiljeni dio proljetne garderobe Haljine kao dio zagrebačkih street style izdanja Haljine kao dio zagrebačkih street style izdanja +12 Haljine kao dio zagrebačkih street style izdanja

Za sve stare i nove ljubiteljice traper-suknji u galeriji na početku teksta izdvojili smo 15 midi modela traper-suknji u raznim bojama koje će se nositi ovo proljeće.

Stradivarius, 25,99 eura Stradivarius, 25,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Mango, 29,99 eura Mango, 29,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju