Saznajte kako do savršenih poklona za različite prilike, sada sa popustom od čak 50 posto u srebrnarnicama Argentum diljem zemlje koji vrijede bez obzira na način plaćanja

Ako ste u potrazi za savršenim darom kojim želite vama dragu osobu oduševiti i pritom ne potrošiti pravo malo bogatstvo, donosimo Vam mali vodič poklona u vrijednosti do 200 kuna!

Upravo je nakit od plemenitih kovina oduvijek visoko na listi najpoželjniji darova zbog svoje emocionalne i trajne vrijednosti, a zahvaljujući najvećem hrvatskom lancu za prodaju nakita u zemlji - srebrnarnicama ARGENTUM – do kraja listopada se vrhunski komadi mogu pronaći po super povoljnim cijenama: s popustima od 50 posto za asortiman srebrnog nakita i nakita od čelika, 40 popusta na satove i 25 popusta na zlato, bez obzira na način plaćanja!

Najčešća prigoda za koju se traže pokloni u Hrvatskoj i svijetu su rođendani te posebne obljetnice poput godišnjica braka, dobivanja novog posla, odlaska u mirovinu kao i mature, diplome, zaruke, vjenčanja, pričesti, krizme, krštenja, a tu su i tradicionalna darivanja za Božić, Sv. Nikolu te ostale vjerske praznike.

Srebrnarnice ARGENTUM u ponudi imaju nakit za sve prilike, zlatnike i srebrnjake kao i ručne satove renomiranih proizvođača pa ako nemate ideju o tome što odabrati, donosimo vam pregled najtraženijih artikala sa aktualnim sniženim cijenama:

NARUKVICE sa špagicom u boji odgovaraju svakom stilu i savršeno se nose uz sat ili druge modne dodatke, a idealan su dar svim osobama koje prate modne trendove. Narukvice s motivom botuna oduševit će svaku prijateljicu, mamu ili baku jer u sebi nose dašak tradicije dok su mega popularne narukvice s imenom savršen dar u svim dobnim skupinama. Najčešće se kupuju za rođendane, imendane i neobavezna darivanja dok se narukvice sa vjerskim motivima poput križića ili anđelčića idealne za darivanje na vjerske blagdane.

KADA JE RIJEČ O NAKITU naušnice su oduvijek bile najprodavaniji prozvod iz vrlo jednostavnog razloga: obzirom da su u svakodnevnoj neobaveznoj ili poslovnoj komunikaciji zajedno sa licem uvijek u fokusu dobar par naušnica svaku ženu može učiniti profinjenijom, odvažnijom i/ili privlačnijom. Stoga, ukoliko darujete naušnice time nikada nećete pogriješiti i Vaš poklon će definitivno biti nošen, cijenjen, pa čak i posuđivan među prijateljicama.


PRSTENI SE DARUJU IZ VIŠE RAZLOGA pa pritom samo treba dobro znati kakva je namjera vas koji ih darujete. Naime, kada muškarac ženi daruje prsten tada se najčešće pretpostavlja da je riječ o zaručničkom prstenu pa ako to nisu bile Vaše namjere partnerica bi se mogla razočarati.

No, u svim drugim slučajevim darivanje prstena znak je pažnje i posebne povezanosti, zato ne ustručavajte se i slobodno poklanjajte prstene, naročito one sa podesivim veličinama jer ćete na taj način moći biti 100 posto sigurni da će broj prstena kojeg darujete biti odgovarajući.


PRIVJESCI I OGRLICE savršen su način na koji dragoj osobi možete kompletirati kolekciju. Ukoliko vaše mama, baka ili prijateljice već posjeduju prsten ili naušnice određenog dizajna, u srebrnarnicama Argentum lako ćete pronaći i ogrlicu ili privjesak koji će savršeno odgovarati tom stilu.

Tako ćete pokazati da ste se zaista potrudili ili osmislili kako svojim najdražima uljepšati dan na najbolji mogući način – znakom pažnje koji se ne zaboravlja.

Više informacija: www.argentum.hr
Argentum srebrnarnice nalaze se u gradovima: Biograd na Moru, Bjelovar, Crikvenica, Đakovo, Imotski, Ivanec, Koprivnica, Križevci, Karlovac, Kutina, Nova Gradiška, Našice, Osijek, Ogulin, Pula, Poreč, Požega, Rijeka, Sisak, Solin, Slavonski Brod, Samobor, Split, Sinj, Varaždin, Virovitica, Vinkovci, Valpovo, Vrbovec, Vukovar, Zagreb, Zabok, Zadar.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju