S novinarskom diplomom Vedrana Mikez umjesto za pultom novinske redakcije završila je u kemijskom laboratoriju. Naime svoje ideje i znanje prikupljeno iz mnogobrojnih iščitanih knjiga pretočila je u proizvod koji pospješuje raspoloženje. Mala bijela tabletica Vedrani je donijela uspjeh, a brojnima popravila svakodnevno loše raspoloženje


Iščitavanje brojne literature i jedna knjiga o lijekovima iz prirode potaknula je mladu novinarku Vedranu Mikez da zakorači prema kemijskom laboratoriju.

Diplomirana novinarka Vedrana Mikez osmislila je dodatak prehrani, tabletu čiji su svi sastojci biljnog porijekla



U novom okruženju osmislila je čudotvornu tableticu, čiji ja svrha podizanje raspoloženja. Naime borba s nervozom, depresijom sve je učestalija u životima modernog čovjeka, zbog čega je ovakav proizvod dočekan s velikim oduševljenjem. Bijela tableta sadrži sve prirodne sastojke među kojima su breza, noćurak, a tajna djelotvornosti je u aminokiselini triptofanu.

'Slični proizvodi postoje na stranom tržištu, no ne i oni isključivo biljnog podrijetla što me dodatno potaknulo da krenem u smjeru osmišljavanja takvog dodatka prehrani koji ne sadrži kemijske supstance' ističe Vedrana.

Narudžbe za prirodni dodatak prehrani stižu iz Velike Britanije i SAD-a, zbog čega se svestrana mlada novinarka ne planira vraćati svojoj profesiji nego i dalje istraživati načine kako poboljžati kvalitetu života današnjeg čovjeka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju