Jennifer Aniston svoju ljepotu i fit tijelo zahvaljuje dobrim genima, ali i zdravom načinu života. Lijepa glumica iznimno je disciplinirana kada je u pitanju hrana, vježbanje i odlasci u krevet, iako ne voli provoditi previše vremena pred ogledalom


Fit tijelo i lijepu kožu 46 godina stara glumica Jennifer Aniston zahvaljuje discipliniranom načinu života s kojim počinje od samog jutra.

Jennifer Aniston ujutro se umiva s tek nešto vode i sapuna kako bi se razbudila, a potom na lice nanosi hidratantnu kremu s visokim zaštitnim faktorom.

'Ako radim, obično se budim u 4.30 sati ili 5 sati ujutro. Ako ne snimam ništa, probudit ću se između osam i devet sati. Ne volim biti budna do kasna, jer se počinjem osjećati neugodno,' priznala je Jennifer Aniston za magazine Well and Good.

Nakon buđenja lijepa glumica ispija svoj eliksir ljepote – malo zagrijane obične vode s nekoliko kriški limuna kojime potiče rad metabolizma, i sagorijevanje kalorija.

'Umivam se tek s nešto vode i sapuna kako bi se razbudila, a potom na lice nanosim hidratantnu kremu s visokim zaštitnim faktorom. Riječ je o brzom ritualu, jer ne volim previše vremena provesti na uređivanje.'

Doručak je najvažniji obrok u danu

Glumica koja se proslavila ulogom Rachel u popularnoj humorističnoj seriji 'Prijatelji' nakon toga odvoji deset ili dvadeset minuta za meditaciju. Obično je riječ o već uhodanoj mantri transcendentalne meditacije s kojom se opušta za novi radni dan.



'Sada je vrijeme za doručak! Obično uzmem neki shake na temelju banana, borovnica, smrznutih višanja i proteina u prahu, s dodatkom zelenog povrća, praha maca i malo kakaa.

Doručak je najvažniji za Jennifer Aniston, obično popije smoothie, pojede tost s poširanim jajem i avokadom ili žitarice prosa s bademovim mlijekom.

U zadnje vrijeme stavljam i nešto kolagena u prahu, i primjećujem razliku. Nokti su mi snažniji i zdraviji, ... i kako da objasnim, tu je i neki sjaj na koži koji izvire iznutra prema van,' dodaje lijepa glumica.

Ako ne uzme prvi obrok u tekućem obliku, Jennifer će posegnuti za jednostavnim komadićem tosta, poširanim jajem i malo avokada, ili će žitarice od prosa pomiješati s malo bademovog mlijeka i bananama.

Uhodan vježbački režim

Najvažniji dio jutarnje rutine očituje se u uhodanom vježbačkom ritualu koji se mijenja ovisno o raspoloženju glumice.

'Imam odličnu osobnu trenericu s kojom prvo vozim bicikl oko pola sata, a zatim izvodimo jogu još četrdesetak minuta. Nakon toga idem u teretanu gdje vježbam na različitim spravama kako bi pojačala snagu tijelu. Uvijek kombiniram različite sprave kako bi zbunila tijelo.

Trčanje na traci može biti jako teško, pa najčešće pustim omiljenu glazbu i tako trčim u ritmu energičnih pjesama
', zaključuje Jennifer Aniston svoj jutarnji ritual ljepote i zdravlja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju