Proslavite važne trenutke svojih najmlađih uz neodoljive modne dodatke iz ponude zlatarnica Zaks, jer nakit s motivom anđela ili personalizirane ogrlice i narukvice s imenom pravi su hit među školarcima

Kako se školski praznici i dugo bezbrižno ljeto privode kraju, brojne roditelje, bake i djedove prožimaju osjećaji uzbuđenja, ponosa, nostalgije i straha dok promatraju svoje najmlađe u pripremama prvih samostalnih koraka na putu odrastanja i zrelosti.

Kao najbolju uspomenu na te važne trenutke, ali i simbol ljubavi i pažnje roditeljskog doma zlatarne Zaks donose listu neodoljivih modnih dodataka, posebno traženih diljem Hrvatske upravo povodom početka nove školske godine.

Anđeoskoj kolekciji zlatnog i srebrnog nakita čije je zaštitno lice upravo školarka i mlada pjevačka zvijezda Mia Negovetić ističu se narukvice s motivom anđela, uz dodatak špagica u jarkim bojama ili raznobojnih perlica. Neka vaše najmlađe anđeli čuvaju tijekom cijele godine, a dobro je znati da je cijela linija hrvatske proizvodnje.

Ogrlice i narukvice s decentnim privjescima, dizajnirane i proizvedene u Hrvatskoj, razvući će osmijeh na lica vaših princeza. Osim toga, darivanjem motiva poput anđela i uvijek traženih simbola kao što su leptirić, srce, djetelina ili križić, svojim najmlađima poklanjate trajnu vrijednost, a anđelima poručujete i da su zaštićeni i pri svim novim izazovima koji ih očekuju, iako im u tom trenutku niste u neposrednoj blizini.

Uz Anđeosku kolekciju nakita zlatarni Zaks, u ponudi se ističu i planetarno popularne te uvijek tražene narukvice i ogrlice s imenom, personalizirane inicijalima ili porukom po želji, koje je još od svog prvog televizijskog pojavljivanja popularizirala Carrie Bradshaw.

Stoga obradujte sebe ili svoje najmlađe nakitom motivom anđela ili onim izrađenim po narudžbi koji će ispisanom porukom, nadimkom ili datumom simbolizirati vašu povezanost, bliskost i nezaboravne trenutke na putu odrastanja.

Neka se darovi za posebne prilike prenose iz generacije u generaciju. Proslavite velike datume i emocije istih zabilježite trajno – ne postoji ništa ljepše!

Zlatne trenutke svojih voljenih zadržite zauvijek.

Cjelokupnu kolekciju potražite u ZAKS zlatarnicama diljem zemlje, a prilikom kupnje ostvarite popuste: do 50% na srebrni nakit, 30% na sve satove i 25% niže cijene za asortiman zlata. Iz sniženja su isključene medicinske naušnice, poklon-bonovi i nakit po narudžbi.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju