Svijet ljepote neprestano nas iznenađuje novim tehnologijama koje poboljšavaju izgled naše kože, ujednačuju ten i čine tijelo čvršćim. Kako se polako, ali sigurno približavamo najvećem svjetskom danu sniženja – crnom petku, to je za mnoge od nas prilika da ugrabimo te male stvarčice koje nas čine sretnima po povoljnijim cijenama, ali i obavimo blagdanski šoping.

Galerija Smoothskin Pure Fit TRIpollar STOP VX GOLD 2 Smoothskin Pure Fit +5 NuFACE

Mali beauty uređaji koje možemo koristiti iz udobnosti svoga doma već se dugo nalaze na listi želja brojnih žena. Kada govorimo o tim malim aparatima zbog kojih se osjećamo ljepše i ugodnije u svojoj koži, Rox Beauty na našem tržištu u njima prednjači. Za ovaj crni petak oni su nam pripremili odlične popuste na nekoliko uređaja koji će mnoge razveseliti i pod borom. Usrećite mamu, sestru ili najbolju prijateljicu uređajem koji će se pozabaviti njihovim nesigurnostima, ali i riješite blagdanski šoping ranije.

Smoothskin Pure Fit
Smoothskin Pure Fit Smoothskin Pure Fit Foto: PR
Iako su dlačice na tijelu sasvim normalne, većina nas pokušava ih se riješiti na razne načine. Ipak, najbezbolniji od svih, a ujedno i najisplativiji jest IPL. Tu tehnologiju koristi Smoothskin Pure Fit, koji ih trajno rješava i ostavlja našu kožu glatkom dugo vremena. On funkcionira tako da melanin unutar dlačica apsorbira jaku pulsirajuću svjetlost – IPL. Svjetlosna se energija ispod kože potom pretvara u toplinsku i djeluje na folikul dlake te prekida njezin rast.

Kako bismo postigli željeni rezultat, trebamo napraviti 12 tretmana. S obzirom na to da IPL emitira širok spektar valnih duljina svjetlosti u jednom bljesku, on zahvaća veće područje od, primjerice, lasera, pa ćemo tako cijelo tijelo proći u svega 10 minuta. Zbog njegove jednostavnosti korištenja i učinkovitosti kojom se rješavaju dlačice ovaj uređaj sigurno stavljamo na popis želja upućen Djedu Božićnjaku.

NuFACE Mini
NuFACE Mini NuFACE Mini Foto: PR
Koliko god naša rutina njege kože bila jaka, znakove starenja njome možemo odgoditi samo do određene mjere. Tu u priču ulaze pravi mali superheroji – uređaji koji rade na principu mikrostruje koja stimulira mišiće i preoblikuje konture lica. Jedan takav je i NuFACE Mini, koji je na glasu kao najdraži uređaj brojnih holivudskih zvijezda, među ostalima i omiljene ''prijateljice'' Jennifer Aniston.

Taj snažan uređaj, kojemu tepaju da je trener lica, pomoću električne struje niske frekvencije nježnim valovima prodire duboko u kožu i tkivo lica te razbuđuje uspavane mišiće. NuFACE Mini tako pomoću mikrostruje podiže opuštenu kožu, potiče proizvodnju glavnih strukturnih proteina, elastina i kolagena te poboljšava cirkulaciju kako bi tkivo bolje apsorbiralo nutrijente i izbacilo toksine.

TRIpollar STOP VX GOLD 2
TRIpollar STOP VX GOLD 2 TRIpollar STOP VX GOLD 2 (Foto: PR)
Najsnažniji anti-age uređaj koji će se sigurno naći u našoj košarici jest TRIpollar STOP VX GOLD 2. Ovaj zlata vrijedan uređaj naporno radi kako bi spriječio prve znakove starenja kože, ali i ublažio postojeće. On kombinira tri napredne tehnologije – Turbo-RF (radiofrekvencija), DMA tehnologiju i Thermal Mapping, pomoću kojih zaglađuje uporne bore i fine linije te preoblikuje crte lica. Izmjenični radiofrekvencijski valovi ravnomjerno raspoređuju toplinu u dermis i tako potiču proizvodnju kolagena i elastina, koji su zaduženi za mladolik izgled kože lica.

DMA tehnologija cilja mišiće tako što mikrostrujom stimulira njihov rad i poboljšava njihov tonus. Zahvaljujući tehnologiji termalnog mapiranja, uređaj automatski mjeri temperaturu kože na raznim dijelovima lica kako bi prilagodio jačinu uređaja svakom segmentu kože. Kako će za crni petak i ovaj uređaj biti dostupan po povoljnijoj cijeni, priuštite si dašak luksuza koji će vaša koža obožavati.

S crnim petkom odmah iza ugla šoping-groznica već nas sada sve polako trese. Kako bismo uhvatili samo najbolje uređaje iz svijeta ljepote i razmazili se tim slatkim malim stvarčicama zbog kojih se osjećamo ljepše, Rox Beauty je za ovaj crni petak na svojem webshopu i trgovini Rox Beauty Store u Ilici 54 pripremio posebnu ponudu koja će oduševiti sve one koji vode brigu o svojoj koži. Priuštite sebi ili svojim najmilijima tu malu dozu glamura koja će izmamiti osmijeh na lice.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Rox Beauty po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju