Lijepa američka glumica i pjevačica zaposlena je kao nikad ranije – u New Yorku obavlja niz promotivnih dužnosti povodom izlaska njenog novog filma, a modne kritičare oduševljava svojim damskim modnim izborima


Jennifer Lopez
uvijek bira odjeću sukladno prilici u kojoj se nalazi, ali i kako bi naglasila svoje ženstvene adute.

Na koncertima nosi oskudne trikoe koji naglašavaju njeno plesačko tijelo, a za crveni tepih bira ženstvene kreacije s hrabrim prorezima koje privlače pažnju fotoreportera.

Modna eksperimentatorica pripitomljuje svoje odvažne modne izbore i za tv nastupe bira damske komade i stil ženstvene elegancije.

Kada se lijepa Latina pojavljuje na talk showovima na američkim televizijskim postajama kako bi promovirala svoje poslovne aktivnost pripitomljuje svoju modnu igru, a prednost daje ženstvenoj eleganciji i damskim odjevnim komadima.

U samo jednom danu Jennifer se pojavila u tri damske kombinacije koje je dodatno podcrtala kaputima klasičnog kroja u bijeloj i crnoj boji s dodatkom krzna. Ovi kaputi bez problema bi se mogli naći i u ormaru modne trendeseterice Catherine Middlteon, koja njeguje ženstveni i profinjeni damski stil odijevanja.

Dojam ženstvene elegancije naglasila je svilenastim haljinama u bijeloj i crnoj boji, te vrtoglavim potpeticama u odgovarajućoj boji.

Jennifer Lopez zaposlena je ovih dana promocijom novog filma – triler A Boy Next Door u kojem tumači ženu opsjednutu svojim mnogo mlađim susjedom.

U našoj fotogaleriji pogledajte damsku eleganciju Jennifer Lopez.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju