Usprkos trendovima koji dolaze i prolaze, nešto čemu uvijek težimo je prirodna ljepota.

Teški make up, umjetni nokti, trepavice ili ekstenzije nikad nisu bili manje privlačni. Na cijeni je čista i lepršava kosa, svjež i blistav ten i lagani make up. Mali beauty trikovi pomoću kojih naglašavamo svoju ljepotu poput odabira boje odjeće koja pristaje uz naš ten i boju očiju, zdrava prehrana ili adekvatna hidratacija uistinu mogu učiniti čuda.

Ako želite izgledati najbolje što možete, važno je da se tako i osjećate. Opustite se, pobjegnite od svakodnevnih obaveza i koliko god se činilo teško - nastojte svaki dan osigurati trenutak za sebe.

Primjerice, prije spavanja možete:
1. Popiti šalicu toplog čaja od kamilice, kumina ili matičnjaka koji će vas umiriti i blagotvorno djelovati na vaš san.
2. Napraviti lagane pletenice (nemojte prejako stezati kosu kako vam ne bi smetala pri spavanju) koje će se ujutro pretvoriti u lijepe i lepršave valove u kosi.
3. Nanijeti sloj novog Labello Care&Colour stika čija će formula s pantenolom vašim usnama pružiti svu potrebnu njegu.


Nakon dobrog noćnog sna, ujutro raspustite pletenice, uživajte u lagano valovitoj kosi i ne zaboravite nanijeti novi sloj Care&Colour Labella koji će lagano obojiti vaše usne u vama omiljenu nijansu. Izaberite između zavodljive crvene, nježne ružičaste ili neutralne boje kože i uživajte u neodoljivom prirodnom looku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju