S dolaskom nove sezone uvijek smo željni promjene. Razmišljamo o novim frizurama i bojama kose, pomaku u stylingu, ali i o novim kozmetičkim proizvodima. Osim što s dolaskom proljeća želimo vedrije i 'sunčanije' boje na licu, želimo da koža bude lijepa i zdrava. Zato smo odabrali 3 odlična pomagača koji će vam osigurati podatnu, nahranjenu i besprijekornu kožu lica

1. Chanel Hydra Beauty Micro Serum
Chanelova linija 'Hydra Beauty ' predstavlja revoluciju na području hidratiziranja kože, a nova zvijezda linije je 'Hydra Beauty Micro Serum'. S posebnim mikro-kapljicama dobivenima iz cvijeta kamelije 24 sata dnevno čuva vlagu u koži.

Među moćnim sastojcima nalazi se i plavi đumbir, jedan od najsnažnijih anti-oksidanata u prirodi koji služi kao 'zaštitno polje' na koži i osnažuje je. Serum je pogodan za sve tipove kože, a nakon njegovog korištenja koša je hidratizirana, mekana i glatka, 672 kn.

2. Lancôme Miracle Cusion
Ovaj jedinstveni proizvod koji u sebi ujedinjava ulogu baze za make up i pudera, ali ne u kamenu već u – jastučiću. Sva svježina i prozračnost tekućine, praktičnost nošenja u torbici zahvaljujući kompaktnoj kutijici i jedinstveni učinak BB kreme – sve su to prednosti koje posjeduje 'Miracle Cushion'.

Ujedno hidratizira, ujednačava i štiti kožu od UV zračenja, istovremeno donoseći nevjerojatan osjećaj svježine, 337 kn.


3. L'Occitane Immortelle 28-dnevni tretman za obnavljanje kože
Božanstveni 28-dnevni tretman za obnavljanje kože sastoji se od 4 formule u praktičnim ampulama za svakodnevnu, jednokratnu uporabu. Izrazito prirodne, svilenkaste uljne teksture se brzo upijaju te trenutno opskrbljuju kožu dragocjenim aktivnim sastojcima. U prvom tjednu se radi piling, nakon čega slijedi hranjenje i hidratacija kože.

U trećem tjednu zahvaljujući eteričnim uljima mirte i ružmarina uspostavlja se ravnoteža, da bi se tretman u četvrtom tjednu završio obnavljanjem vidljivim u blistavijoj i čvršćoj koži, 795 kn.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju