Prozračne i lagane suknje hit su svakoga ljeta jer dopuštaju koži da diše i kad temperatura značajno poraste u termometru.

Galerija Poluprozirne i prozračne suknje popularne su u toplijem dijelu godine Mango suknja, 349,90 kn Zara suknja, 199,90 kn +7 H&M suknja, 301 kn

U ljetno vrijeme iznimno su popularni polu-prozirni mrežasti modeli od konca i čipke koji razotkrivaju tijelo pa se preporučuju nositi s odgovarajućim donjim rubljem, kupaćim kostimom ili kratkim hlačicama.

Neke dame odabrat će ovaj tip suknje kao pokrivalo za plažu, a druge će njima začiniti izdanje za večernji izlazak. Ne čudi stoga što se nose na bose noge, uz japanke ili čak cipele s visokim potpeticama.

H&M suknja, 301 kn H&M suknja, 301 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na raspolaganju su vam suknje u različitim bojama, no ljeti su i dalje najpopularnije one bijele ili u boji kave s mlijekom.

Cipele sa cvjetnim uzorkom uljepšat će svaku proljetnu kombinaciju Od 69 kuna: 10 modela cvjetnih sandala i cipela koje će uljepšati svaku proljetnu kombinaciju

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 10 modela poluprozirnih midi suknji za plažu i izlaske koje se mogu pronaći po cijeni od 139 do 1130 kuna.

Guess suknja, 1130 kn Guess suknja, 1130 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju